ahojte..
mala som priatela rozisli sm esa cca pred rokom lebo cakal dieta s inou zenou.. potom sme sa pohadali spravil mi zo zivota peklo.. pred troma tyzdnami sa matka malej jej vzdala dala to na sud a kedze on je zamestnany tak sud pridelil dieta jemu.. ale ja ho lubim lenze zit aj s cudzim dietatom a starat sa onho neviem co mam robit-..
jeho dieta ,nasa laska
nevidim v tom problem...kolko ludi si adoptuje dieta a.....
Staci otvorit srdce a prijat ho......
Toto je poriadne komplikovaná situácia :(
Ale myslím na to, že to dieťatko predsa nemôže za to, za akých okolností bolo splodené a že už je aj tak potrestané na celý život, lebo sa ho vlastná matka vzdala. Takže môj názor je - ak nie si z celého srdca presvedčená o tom, že ho dokážeš mať rada a dopriať mu materinskú lásku, radšej sa s priateľom rozíď. Bolo by to veľmi kruté, keby to chúďa trpelo aj tým, že by si ho vychovávala bez lásky.
jeho mam rada to je pravda ale proste to dieta je cudzie nie je "nase".. a neviem ako sa spravat k cudziemu dietatu-.
zo somariny sa preda nevrham do pohlavneho styku a este k tomu nechraneneho :-) co ak pride dalsia kriza? zas ju bude riesit takto? alebo mu budes robit opatrovatelku, kym si on bude takto "odbiehat?
dieta ma pravo na matku, na materinsku lasku, ale v tvojom pripade budes hadam tou obetou ty. nechala by som ho v tom, nech si poradi.
ak by si si bola nim ista, ak by si lubila vsetko co je jeho, teda aj to dieta, nepytala by si sa ludi na fore, ako z kase von. si na pochybach, ci to chces alebo nie. je tam neistota a nedovera. a to nie je dobre.
my sme mali jdno obdobie taku krizu zapricenenu mnou.. rozisli sme sa on zo zufalstva spravil somarinu mal styk s tamtou ostala tehotna a potom sme sa dali naspet dokopy
A teraz chces aby sme dieta adoptovali? Ved dobra macocha nemusi byt zla , zalezi na tebe.
pockaj, janka, to akoze pomedzi to,ako chodil s tebou, spaval aj s inou zenou?
toto vysvetli blizsie, lebo od toho sa budu odvijat aj nase rady. aspon teda moja zavisi od tejto informacie :-)