Dobry den mam 15 rokov (v novembri 16 ) a dost casto mam extremnu bolest v chrbiti,bolest je medzi lopatkami a primo na nich alebo v lopatke neviem specifikovat (sedavam casto a dlho pri pc,som pekarom... to su dovody mojho problemu) lenze by som vas prosil o radu ako tymto bolestiam predist pripadne ked pridu co mi pomoze? prosim uz som z toho nanervi :-( chodil som aj na liecebny telocvik,elektroliecbu,masaze(tie som si uzil najviac :D) ale nic mi nepomohlo.Dobredu dakujem za vase rady
Bolesť chrbtice medzi lopatkamy
na predpis...zajdi za lekarkou
Teplý obklad a ziadne prudke pohyby .....
To musi povolit same.....ale ten liek a obklad to trochu urychli ....
Chlad je to najhorsie na chrbat...sa spotis a uz je to tam.....
nasiel som doma flamexin
www.nobelplus.sk
mi to predpisal asi pred mesiacom a este tam nejake mam ...myslis ze si mam dat?
ten liek nezozeniem je to na lekarsky predpis :-( ak to je fakt prechladnutie tak nikomu neodporucam :-( .odporucas obklady? ak mas na mysli studene obklady...neviem ci je to vhodny napad... ono totiz som zistil ze ked mam chrbticu v teple menej to boli... :-( ,bloknuty nerv...a co ak ? to ...ako sa to da odblokovat? s tohto som fakt jelen :P :D
daj si coxtral-je na uvolnenie svalstva...
tak potom to budes mat z prechladenia chrbtice.....na to si treba davat sakra velky pozor.....
Asi mas bloknuty nerv v svale a on tak potom reaguje,ze sa stiahne sval a je to bolestive....
Obklady skus aj,....
daj si coxtral-je na uvolnenie svalstva...
tak potom to budes mat z prechladenia chrbtice.....na to si treba davat sakra velky pozor.....
Asi mas bloknuty nerv v svale a on tak potom reaguje,ze sa stiahne sval a je to bolestive....
Obklady skus aj,....
denz ale ja to riesim uz rok
minuli rok som bol s timto problemom u ortopeda odporucil mi elektroliecbu a rehabilitacie...vsetko som si odcupkal domka som cvicil (poctivo!) bolesti neprestavali ...az nakoniec zaciatkom tohoto roka som o nich nechyroval...lenze bolesti opat zacali pred mesiacom a denno denne sa stupnuju rehabilitacie som si odkracal,masaze a elektrolicbu tiez...no a teraz v posledne tri dni cakam kedy ma sekne v chrbtici :-( neznesitelna bolest skusal som predvcerom ibalgin ale vysledok nebol ziadny ani len mierne utlmenie bolesti... :-( no a dneska? extrem! podla mna to mam zapalene :-( som si behal pocas zimi v kratkom tricku... :-(
jarino- to iste ti povie....
na to treba cas.....cas a cas.
To zo dna na den nevyriesi ani panboh.....
Bez cvicenia to nevyriesis......
Kludne ti dam aj zlu radu ak chces- Natrep sa liekmi kolko zvladnes ....to pomoze...nic neucitis.