Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť chrbtice medzi lopatkamy

Príspevok v téme: Bolesť chrbtice medzi lopatkamy
Jarino

Dobry den mam 15 rokov (v novembri 16 ) a dost casto mam extremnu bolest v chrbiti,bolest je medzi lopatkami a primo na nich alebo v lopatke neviem specifikovat (sedavam casto a dlho pri pc,som pekarom... to su dovody mojho problemu) lenze by som vas prosil o radu ako tymto bolestiam predist pripadne ked pridu co mi pomoze? prosim uz som z toho nanervi :-( chodil som aj na liecebny telocvik,elektroliecbu,masaze(tie som si uzil najviac :D) ale nic mi nepomohlo.Dobredu dakujem za vase rady

Denz

na predpis...zajdi za lekarkou
Teplý obklad a ziadne prudke pohyby .....
To musi povolit same.....ale ten liek a obklad to trochu urychli ....
Chlad je to najhorsie na chrbat...sa spotis a uz je to tam.....

Jarino

ten liek nezozeniem je to na lekarsky predpis :-( ak to je fakt prechladnutie tak nikomu neodporucam :-( .odporucas obklady? ak mas na mysli studene obklady...neviem ci je to vhodny napad... ono totiz som zistil ze ked mam chrbticu v teple menej to boli... :-( ,bloknuty nerv...a co ak ? to ...ako sa to da odblokovat? s tohto som fakt jelen :P :D

Denz

daj si coxtral-je na uvolnenie svalstva...
tak potom to budes mat z prechladenia chrbtice.....na to si treba davat sakra velky pozor.....
Asi mas bloknuty nerv v svale a on tak potom reaguje,ze sa stiahne sval a je to bolestive....
Obklady skus aj,....

Denz

daj si coxtral-je na uvolnenie svalstva...
tak potom to budes mat z prechladenia chrbtice.....na to si treba davat sakra velky pozor.....
Asi mas bloknuty nerv v svale a on tak potom reaguje,ze sa stiahne sval a je to bolestive....
Obklady skus aj,....

Jarino

denz ale ja to riesim uz rok
minuli rok som bol s timto problemom u ortopeda odporucil mi elektroliecbu a rehabilitacie...vsetko som si odcupkal domka som cvicil (poctivo!) bolesti neprestavali ...az nakoniec zaciatkom tohoto roka som o nich nechyroval...lenze bolesti opat zacali pred mesiacom a denno denne sa stupnuju rehabilitacie som si odkracal,masaze a elektrolicbu tiez...no a teraz v posledne tri dni cakam kedy ma sekne v chrbtici :-( neznesitelna bolest skusal som predvcerom ibalgin ale vysledok nebol ziadny ani len mierne utlmenie bolesti... :-( no a dneska? extrem! podla mna to mam zapalene :-( som si behal pocas zimi v kratkom tricku... :-(

Jarino

"Bez cvicenia to nevyriesis......"
to mi je jasne-zlu radu nedam
ale v aktualnej dobre potrebujem nieco co by mi to stlmilo lieky nepomahaju takze nema vyznam si nieco davat ak mi to ani neutlmy.budem musiet zajtra skocit ortopedovy ze co mi odporuci :-) ved predsa je doktor... :D

Denz

Bez cvicenia to nevyriesis......
Kludne ti dam aj zlu radu ak chces- Natrep sa liekmi kolko zvladnes ....to pomoze...nic neucitis.

Jarino

"ten cas si uz mohol vyuzit medzi pisanim tu na stranku...a ver,ze by to bolo aj pol hodku co si uz mohol cvicit....."
ver ze v aktualnej dobe som zabity len sa opieram o kreslo a asi si pojdem lahnut a nechcem s tim moc experimentovat lebo to este viac boli :-(