Baby co si myslite o vztahu,kde je mladsi chlap? Myslim vztah 22r. chlap a 34r. zena. Neviem preco,ale niekedy mi pridu tie pohlady ludi divne. Ved nerobim nic zle. Lubime sa a neriesim tych ostatnych ludi,ale minule mi povedal,ze si vsimol,ze vela ludi na nas pozera. Jemu to tiez neprekaza,ale myslim si,ze to je docasne a ked budem stara tak ma zameni. Sme spolu skoro rok a zatial je vsetko ok. Len by som rada vedela od vas vase nezory. Dakujem
VZTAH?
Tak teraz si trafila do cierneho....:)) ja mam tiez 22r....a zena je pre mna od 30 rokov....:))))
tak je to v pohode....lubte sa a majte sa radi...:)))
barborjaka, vykasli sa na ludi, mala by si byt hrda, ze si zbalila mladsieho a nie sa za to hanbit....
barborka sme na tom podobne,ja mam tiez mladsieho partnera a vobec ma nezaujimaju tie zavystlive pohlady. Lubime sa aj ked je pravda,ze na niektore veci sa pozera trosku inak,ale na svoj vek je az moooc rozumny. Citim sa pri nom mladsie a ties ma trapili predstavy,ze ma raz zameni za mladsiu,ale jednoducho sa nad tym nezamyslam,lebo by ma asi treslo. Dlho som bojovala z tym,ked sme sa vedla seba zobudzali,ze si uvedomi,ze som stara,ale on ma lubi taku aka som a ja jeho tiez. Vzdy som vstavala prva a utekala do kupelne,az raz rano sa zobudil skor,dal mi pusu,objal ma povedal mi aka som pekna a ze ma lubi. Vtedy som citila,ze to mysli uprimne a viem,ze to tak je a odvtedy vstavame spolu. Barborka nezatazuj sa tym co si myslia druhy. Laska je krasna a nenehaj si ju pokazit.
barborka- neries:)
laska kvitne v kazdom veku:)
Ked sa lubite tak nie je co riesit,ludia su ludia,kazdemu nemozte vyhoviet a nemysli si ze ta zameni za mladsiu raz ak ta lubi,mna tiez pritahuju starsie a prave preto lebo su mudrejsie,skusenejsie a maju uz daco"preskakane"slecny v mojom veku este nerozmyslaju tak ako po 30 ke napr.ze rodinka,atd atd...samozrejme cest vynimkam :)
Ludia sa vzdy pozeraju (hlavne na Slovensku) na nieco, co sa odklana od priemeru. Ak sa lubite tak nie je co riesit. Ak to nevadi jemu, tak tebe to uz vobec nemusi vadit. Doba sa posuva, myslim ze dnes je uz normalne ked ma zena mladsieho. Ved uz 40 rocne zeny vyzeraju na 30:)