stale si yo mna robi srandu..hovori veci ktore sa mi nepacia,jemu to vsak pripada smiesne..napriklad v telke je nejaka zenska co jaci a on povie ze to ako ja,pritom sme sa este nepohadali..alebo poviem ze mam spinave tricko v praci a on ze ty si stale spinava..alebo stojime na utese,pekny vyhlad,romantika a on naznaci ze akoze ma chce skopnut dolu..mne to vobec nepripada smiesne..a to je len zlomok..proste stale si robi srandu,ja taka nie som..som divna ja alebo on??alebo sa vobec nehodime...;((
Moj priatel je INY...
Tato tema tu uz bola??ja som ju nezalozila..rozpravali sme sa o tom,jemu to pripada v poriadku;(((
www.zdravie.sk
len tak, lebo je pondelok
a povedala si mu uz priamo, ze sa ti to nepaci? mozno to nevie. ja sa ti cudujem, ze ho dokazes mat vobec rada, pretoze to vyzera, ako keby k tebe nemal vobec ziadnu uctu. a mozno je tak zvlastne detinsky.
porozpravajte sa o tom, ak sa bude snazit zmenit, tak mu daj sancu.
a preco to riesis,ze sa to riesilo?
toto sa tu uz raz riesilo nie?
Co mozem robit..?Mna to uraza...Ja mam iny druh humoru..taky sarkazmus skor akoze on mi povie ze kto ta lubi a ja poviem,no neviem,a zacnem pocitat na prstoch..Da sa s tym nieco robit?On zas nema rad moj;(
mne by sa to tiez nepacilo
ste proste ine povahove typy to je cele