ahojte...chcem poprosit o radu z oblasti pouzivania kondomov...s priatelom sme vyskusali vela druhov antikoncepie..brala som uz aj tabletky ale tie mi robili zle..tak sme presli na pharmatex s kondomom..kedze ani jednemu ani druhemu velmi nedoverujeme tak pouzivame obidve metody sucasne...a tu je problem..ked sa partner spravi a chceme pokracovat v milovani..mal by si asi vymenit kondom ze?...lenze ked uz ma penis od spermii tak by sa mohli potom dostat na ten kondom co si nasadi nie?....a nevieme ako to mame vyriesit:((prosim pomozte..surne:((
Problem s kondomom:(
este nejake rady??:)prosiiiim...niekto kto mas s tym skusenosti....
aluska...a dava si ho normalne....ale staci jedna spermia..tak si myslim ze uz 1 z tolkych sa tam zachyti proste
ha ha ha....zasmiala som sa...to sa clovek nema uz pravo ani nieco spytat??....prepacte ze kazdy nie je taky inteligent ako vy no...ja sa radsej opytam ako keby som mala potom lutovat...
kikuska- mne napriklad prejdu aj cez skleneny pohar....teraz s nim osievam kolace.....
tie silne su vlastne potencialne deti lebo len najsilnejsie maju schopnost prejst cez servitky, kondomy, zuby ci hrube crevo, takze bud vzdy v strehu lebo ta dostanu
A to este nehovoriac o tych silnych co mozu sa ti zavrtat aj cez kožu a......
kika jasne ze sa mozu dostat na povrch sa chvostom zachytia o hocico a si to ani neuvedomis. A utieranie papierovimi vreckovkamije smiesne pretoze na kozi aj tak spermie ostanu a mozu ostat aj po umyti. Alebo to mozte spravit tak ze si da 2 kondomi a ked sa raz spravi tak ten vrchny da dole.
kikuska- nemam slov:)))))))
a jak sa dostanu na povrch?ten tvoj si ho jak natahuje preboha?naucte sa nasadzovat kondom a potom mozno raz pochopis
niekto....ked ja tomu pharmatexu neverim na 100%...neviem...a fakt to staci ked a utries??...aj keby sme nepouzili pharmatex??