silný pach moču.. keď cikám...pričina?

majama

...ak by si mala zapal moc.ciest ,tak by boli v popredi ine priznaky a nie zapach mocu-bolesti pri moceni,rezanie,palenie,bolesti krizov....takze ako tu bolo uz popisane treba pridat na tekutinach aspon tych 2,5 l.inak moc byva zafarbeny aj ked uzivas vit.B...ked malo pijes a prijimas tekutin v strave,moc je koncentrovany a tym je zlto sfarbeny a ma zapach,moc zdraveho cloveka by mal byt svetlozlty

datelinka

n, nepises, aky je tvoj prijem tekutin a ako casto mocis. ale ako uz bolo napisane predo mnou, ak malo pijes, moc je koncentrovanejsi a ma teda aj vyraznejsi zapach.
nehladajte choroby tam kde nie su.

kaciatko7

4 litre tekutin denne bude velmi zatazovat oblicky, myslim, ze tie 2 litre by mohli byt postacujuce, nie vsak mineralky, ani bublinkove vody. najlepsie cista voda bez bubliniek. z tych 2 litrov moze cast tvorit napr. bylinkovy caj na precistenie obliciek (napr. zihlava a pod) ale hlavne pit vodu, cistu

TICO

NEPOCUVAJ TOHO CVOKA, co ti odporuca pit 4 litre vody denne... Ak nechces, aby ti zacali nahnivat organy, a vyplavovat sa ti mineraly z tela. Ale jedno je iste. Cim suchsiu potravu clovek konzumuje ( privela peciva, pecenych veci, ryzovych keksov, chipsov atd... ), tym viac vody potrebuje pit. 4 litre je ale extrem. Ma to svoje opodstatnenie v lete pri nejakom sporte, ktory trva dlhy cas, resp. pri praci na stavbe v lete, na poli... ale aj tam je 4 litre myslim vela. No vtedy vypotis denne aj dva litre. A pozri...v zime vypotis mozno 200ml pri beznom dni. Zvysok vody ti odplavi minerali z tela. Ak zacnes pit vela vody, za nejaku dobu ti budu organy nahnivat... takze opatrne.

ja a ja :)

aj ja si myslim ze pijes malo vody skus najprv to .. pi aspon 4 litre denne a uvidis ak sa vycisti tak masp okoj inac k lekarovi ... a stale pi tolko aby si mala moc bez zapachu a bez farby je to najlepsia kontrola toho ci ma telo dostatok tekutin :)

lola133

ja napisem len vlastnu skusenost:
Ked pijem vela vody, moc je skoro ciry a bez zapachu, ked pijem malo je zlty a zapacha