Nechcem zit !!!!!!!!!

Príspevok v téme: Nechcem zit !!!!!!!!!
Gery

No neni to take lahke zacat . Necitim ze by som mal ciel v tomto zivote . Nemam ani jednoho kamarata ktoremu by som vedel povedat svoje problemy , kazdy sa sprava ku mne ako keby by som bol vec , je im to jedno ci som tam alebo nie . Chcel som mat aj vazny vztach uz ne jednou babou ale nikdy sa mi to nepodarilo . Tak neviem ze naco taky zivot :(

datelinka

gery, suhlasim s tymi, ktori napisali, ze je to docasny stav. skus sa nevrtat v tom svojom "nestasti" nerozmyslaj nad tym, nelutuj sa, nehadz flintu do zita.
pozri, som starsia, skusenejsia :-) dobre viem, ze kazdy ma v zivote obdobia, kedy sa mu nie prilis dari, kedy ma pocit, ze mu nic nevychadza a slnko sa nan neusmeje.
napln si den niecim, nejakou cinnostou, pomoz niekomu, hoci starsej susede, alebo mladsiemu chlapcovi v skole a uvidis, laska, stastie a kamarati pridu necakane, ani sa nenazdas. vzdy je to tak, vsetko pride, ked to najmenej ocakavame. len to si vezmi k srdcu . nezameriavaj sa na jednu vec a netyraj sa tak. pa, drz sa.

nexus

gery, ...kolko mas rokov? este s tym pockaj, upravi sa to...ja mam podobne pocity kvoli rozchodu... ale zatial este verim, ze to pojde nejak ku lepsiemu,...
je to len prechodne obdobie, ktore treba vydrzat...