Aky je prosim vas presny postup a co je potrebne dolozit pri vybavovani preukazu ZŤP-invalida?
kde o to poziadat, na koho sa obratit, aka musi byt diagnoza-teda kedy ma na to dotycny vobec narok-ake su podmienky a predpoklady, kto to navrhuje a schvaluje a kto to vystavuje a na zaklade coho presne.
A Hlavne, ako dlho toto cele od zaciatku trva.
Prosim vas o presne informacie niekym kto tym nedavno presiel a vie o com hovorim a mato v zivej pamati
Postup vybavenia preukazu ZŤP
vdaka
tak potom ako ztp nemusite platit koncesie,zlava na cestovani-urcuje si mesto,zlava na dani z nehnutelnosti-tiez urcuje mesto...
na prispevok na dietu nemame narok , vraj mame dostatok financii podla vypoctov.... len chcem vediet ci ma vyznam poziadat o preukaz ZTPs , kedze ma dieta 4 roky a ako rodic sa o to dieta starame tak ci tak , ci su tam nejake vyhody .... ak nam ZTPs uznaju pre to dieta , dik
celiakia v detskom veku a u dospelých (ak si ich zdravotný stav vyžaduje osobitné potravinové výrobky)...prispevok je okolo 35eur...(34 a nejake centy)
tak si podajte ziadost na miestoprislusnom upsvar, myslim ze kazde eurko sa zide...drzim palce:)
ak ma celiakiu a uznaju ju za obcana s tzp tak podla vaznosti ochorenia moze dostavat prispevok na dietu
Zdravim, ma 4 rocne dieta s dg: celiakia narok na ZTPs, popripade ake vyhody su tam , ci ma vyznam ho vybavovat ? dakujem
netreba
prosim o radu je treba k ziadosti o preukaz ztp prilozit aj vymeriavaci zaklad dochodku vopred dakujem
je to jednoduche-podaj si ziadost, doloz lekarske spravy a posudkar rozhodne.