caute kto ma dobre skusenosti a ktora znacka avivaze na pradlo a vam osvedcila Silan alebo Lenor?pripadne aj napisat v com je lepsia od druhej....a tak :)diky.
Dobra avivaz?!
ahojte baby chcem sa vas opytat ??neviem ci som jedina alebo nas je viac ale ako je niekto zavisly na drogach ja som na avivazach :D mam ich doma plnu kupelnu objednavam aj s nemecka ale operiem v jednej avivazi 2-3x a uz mi nevonia uz chcem novu a tento kolobeh je u mna stale mam ich vela a striedam ich ked ma jedna omrzi si spomeniem ze mam este tamtu a po nejakom case som s nou opôt spokojna muz je chory uz so mna ze toto ani jedna zena nerobi co robim ja ...:( tak som normalna alebo nas je viac???
Najlepsie avivaz nepouzivat!! hlavne nie na veci, ktore idu tesne na telo.
avivaz ECOVER alebo FROSH. Ekologicky baby ekologicky, a bez chemie, ved to ide na telo..
cierny a zlty Lenor
zlty Lenor
Modrý Lenor. Pííp, bez reklamy.
Ja by som odporučila nepoužívať žiadnu aviváž. Je to svinstvo! Samá chémia, bez ktorej sa kľudne zaobídeme. Minule v televízii rozprávala o škodlivosti aviváží jedna lekárka. Hovorila, že aviváže škodia pokožke, dýchacím cestám (pri vyparovaní vdychujeme celý rad chemikálií) z čoho sú potom alergie, astma, rakovina...
tiez pouzivam cierny Lenor