Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Leukemia?

Príspevok v téme: Leukemia?
arašid

Bojím sa že ju mám :(.Mal som už dlhší pocit že so mnou niečo nie je v poriadku a začínal som si myslieť že ide o leukemiu.Neviem prečo.Na nete som si pozeral príznaky a podľa môjho názoru sa to hodí na mňa.
Mám 17 rokov. Asi do 4 rokov som trpel anémiu, bol som na liečení a prešlo to. Od vtedy až do 16 rokov som nikdy nebol vážne chorý len nejaké lahké prechladnutia ktoré trvali pár dní. Teraz za posledný rok som skončil s angínov v nemocnici, o pár mesiacov som mal chrípku ktorá bola preliečená ale už asi 5 mesiacov neustále hlavne ráno a večer kícham,mám hlieny v nose,Asi pred 2 týždňami som mal angínu s teplotami.Bol som tento rok viac chorý ako za celý život skoro. Okrem toho mám bolavé kĺby už asi 2 roky.Som športovec ale bol som asi u 6 doktorov a nikto nič nezistil.Všetci vraveli že to prejde.No neprešlo.Trápia ma aj bolesti hlavy.Normálne sa učím na jednotky ale ak príde na mňa tá bolesť mám problémy trochu s chápaním a som ako spomalený.Ak to začne trvá to až kým sa nevyspím.Bývam aj unavený na to že som mladý 17 ročný chalan chodievam spávať niekedy už o 20 hod.Maximálne som hore do 22 a mám čo robiť aby som vydržal.Mám kožné ťažkosti.Pokošku nemám bledú skôr nadmerne červenú.Vypadávajú mi vlasy.V poslednej dobe sa objavilo nechutenstvo jesť mám pocit že som najedený.Hoci ešte pred pár týždňami som dokázal vyjesť celú chladničku v priebehu dňa.Nemávam nočné potenie ale skor sa spotím alebo skôr "zamastím" veľmi cez deň.Začínam byť aj dosť depresívny...Viete poradiť o čo by mohlo ísť?

pauli 73

arašid, tak ak si bol u rôznych odborných lekároch a nič ti nezistili tak si zdravý, nie? Alebo myslíš, že by ta klamali? Ja nechcem zlahčovat tvoju situáciu ale možno to máš psychosomatického pôvodu, u psychológa si bol? A inak,moja mama tiež zomrela na rakovinu a ked ma niečo bolí nemyslím hned na najhoršie, ono človek ked na niečo stále myslí si to aj privolá, vieš?

arašid

Myslím, že som si nič nevsugeroval. Tieto príznaky čo opisujem mám už dlho a o leukémii som si čítal na nete až dnes.Napadlo ma to preto lebo môj detko zomrel na rakovinu,tak som na nete vyhladával.Neviem či ide o leukémiu iba podľa toho čo som čítal sa to hodí a preto píšem sem či nevie niekto poradiť.

A zabudol som dopísať že mám zvýšený tlak takmer neustále.Niekedy je to až 150/95.Ale cítim sa v pohode.Kvôli bolseti kĺbov a zvýšenému tlaku ma obvodný poslal reumatológovi,neurológovi,chirurgovi, kardiológovi ten ma poslal na nefrológiu a endokrinológovi, bol som aj u rôznych doktorov toho istého oboru.Nikdy nič nezistili.Všetky testy sú v poriadku.Od kedy som navštívil týchto doktorov sa len k mojím príznakom pridalo to kíchanie a hlieny.Inak ma na všetko testovali.Preto mám aj trochu ísť nechuť k doktorom, presedieť tam celé hodiny,vyhadzovať peniaze a len mi oznámia že som v poriadku.

pauli 73

ako si môžeš tak ťažkú dg stanoviť sám len na základe toho čo si si prečítal na internete? Ľudia podstupujú kvoli tomu kadejaké náročné vyšetrenie a ty šup odborník si dg stanovíš len tak od oka. Potom si to samozrejme vsugeruješ a je ti zle. Podla mna máš oslabenú imunitu, treba zájst za obvodným lekárom, urobí ti krvné testy a uvidíš, že si zdravý a trošku domýšľavý :)

fasta

No ja by som skúsil nejaké imunitné kvapky...No neviem či sa dajú kúpiť bez receptu.Skús ich, keď nepomôže, choď za doktorom a mu povedz to čo si tu napísal, nech ťa aspoň všeobecne prehliadne(moč, krvné testy...).Držím palce a daj vedieť ako si dopadol :)

fasta