Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neznášam túto dobu!

Príspevok v téme: Neznášam túto dobu!
patrik699

Myslia len na to jedno,sex je pre nich zmysel života,furt myslia len na to,kde a kedy a s kým si vrznúť.Preerotizovaná táto doba..všade sa to propaguje,to v klipoch už pomaly nahé ženy chodia.No tfuj!Veľmi mi to vadí,lebo to na mňa zo všadiaľ útočí.Pomaly nič tu už na tomto svete nie je normálne.

alzbee

patrik699: zbytocne sa trapis kvoli veciam, ktore nemozes zmenit...zi tak, aby si ty bol spokojny sam so sebou, aby si mal ciste svedomie...na ostatnych kasli, pretoze zmenit ich nezmenis....pamataj, ze bozie mlyny sice melu pomaly, ale na kazdeho raz pride. Tiez ma obcas prepadne stav, ked vidim, ze tym najvacsim sviniam je v zivote najlepsie...pytam sa, ze aky to ma vobec vyznam, ze ma mama vychovala ku uprimnosti a cestnosti, ked ti, ktori klamu sa dostanu v zivote dalej...ale zaroven si poviem, ze nedokazala by som ist proti mojmu vnutornemu presvedceniu. A co sa tyka toho sexu, tak samozrejme sex je prirodzena sucast zivota, zrejme kazdy ho ma rad, len mnohi zabudaju, ze sex by mal byt hlavne zodpovedny a ked uz idu s niekym cudzim do postele, tak aspon s kondomom. A ty mozes spravit tolko, ze pred tym, nez s priatelkou zacnes pohlavne zit, tak si date obaja spravit testy na pohlavne choroby:)...no a tie sexisticke videoklipy, tak tam ti poradim spravit jednu vec-prepnut na iny kanal alebo vypnut celu telku a robit nieco uzitocnejsie. Zivot je prilis kratky nato, aby sme sa trapili vecami, ktore nemozeme zmenit!

ivus47

jak daju kazdemu ???
jak nezodpovedne?????
jak furt ZENY ???

ty zakomplexovany picinko,
ty tu nekomentujes dobu , ty tu riesis nejaky svoj problem voci zenam vseobecne, neviem ci si clenom sekty, ci si zarity katolik,ale trosku to prehanas,nie????

a aka doba??
aku dobu tu riesis???
sex je prirodzeny a normalny,a ludsky, a
patri k zivotu.a dnesna mladez vobec nie je neozodpovedna!!!! nemozes kategorizovat - ano, vzdy sa najde niekto komu nic ochrana vlastneho zdravi a a hygiena nehovoria,ale... to nie je KAZDY !!!

napoak - prave dnesni mladi ludia su neskutocne scitani, informovani , maju nadhlad a dospievaju (dusevne) ovela skor.bohuzial,velka zodpovednost.
a nie je to vyplod mojej mysle, venujem sa im , robim po skolach prednasky tykajuce sa sexu,a dnesne slecny maju tisic nasobne vacsi prehlad o sexualnych chorobach, o potrebnej hygiene, o prenose chorob, o antikoncepcii - a uplne Vas sokujem maju zodpovednejsi pristup k sexu ako ktora kolvek priemerna 45 rocna zena, ktore nam potom chodia do ordinacie zdesene ze "nieco" nie je ok (a tyka sa to hlavne zien vychovavanych v duchu hodnot nabozenskych)a vobec nie je pravda ze vsetky sexuju od 15-praveze naopak!!!

trosku sa zamysli co vlastne chces v teme "riesit" ale ak mas problemy so zenami a so vztahom k nim samim treba sa obratit asi inde.

patrik699

a na to si ako prišla? z tých troch viet? ejha,rozprávaš ako by si ma poznala.len som potreboval niekam vyliať to,čo mi ťaží myseľ.a bežne sa tu ľudia prídu vysťažovať.tak whats goin on?

pauli 73

počuj patrik, nič v zlom ale tebe asi vadí všetko, však?
alzbee, to si musím zapísať :)))
Denz :) tvoju IP viem už naspamat, vidíš ako ta lubim?