poznate slonie slzy?

[zruseny1]

nebud smutny...dufam ze nie kvoli mne
a ked on nechce, tak nechce :) nevsimaje si seba navzajom radsej... co uz...ako dobre by padlo take uzmierenie...ale tak neva..navrhol si, bud v klude

[zruseny1]

denz co uz aj tebe šiši?:D to bolo myslene tak, ze ja ako mama obmedzim ko....kaaaaasli na to :D neporadeny vtip no :D zle si to pochopil :D ty trrrrdlo...
ides spat uz?

darika

vies,na tomto fore sme viaceri ako jedna rodina.Napiseme si,nadame si,ale dobeme dalej.Denz ti vtedy napisal ako kamarat a napisal to pekne.Vies,ja nechcem rypat,ale potom sa ti bude tazko prispievat do tem,ked ta kazdy bude mat vsugerovaneho ako pajedneho cloveka,ktori sa nevie zmierit len pre par stiplavych prispevkov.Preco so zenami mozes a s chlapom nie?My si tu piseme bez ohladu na pohlavie.A nerozumiem tomu,pretoze on ti napisal to iste,co ja. A uprimne.

[zruseny1]

komu dobru?:DD ved som ani neprisla a uz ma vyhanas :D alebo je to tym, ze si to chcel pisat inam?

takze mozem byt mama? vav...tak v tom pripade obmedzime kontakt s tatinkom, aby si zuzic z neho nebrala zly priklad :D vies, alkohol a tak...:P

chcelbysom

ja takych ludi proste nemusim a zvlast ked sa tak chova chalan.k babam ako tak mam este respekt ,ale pokial sa hentak sprava chlap,tak to komentovat nemusim.nemam dovod sa s nim usmiernovat a je mi jedno ako si to pochopite