MUDr. Josef Jonáš máte niekto skúsenosť s jeho liečbou?

lizatko00

hi-hi! no to je sranda fakt. to si mozno napisali nejaky liecitelia alebo mozno rovno z tej firmy. citala som na internete ze maju hlavne centrum v kosiciach tak mozno sekretarka nasla kritiku tak chcela vylepsit imidz firmy. a teda dost detskym sposobom to je fakt. skor opak docielili.

XXLL

No do prdele, tak toto ma teda naozaj naštvalo! Ja síce mám s tými preparátmi dobré skúsenosti, ale keď tu čítam tieto príspevky XéniaX a Daniela35, a keď vidím, že naozaj je to z toho istého počítača a jedna česky, druhá slovensky, chce sa mi vracať! Predtým som si to nevšimla, až keď som si prečítala príspevok od Sisal. Ľudia, veď sa spamätajte! Takto primitívne si tu samých seba chváliť. Čo myslíte, kto verí, že to písala Češka? Veď aj tie mnohé slová sú slovenské. Aký toto urobí dojem na kientov? Len zlý, to je jasné. Dobrá metóda sa chváli sama, týmto si len uškodíte. A škoda je to aj pre tých, ktorý by sa možno týmito kvapkami mohli vyliečiť. Keď si ale toto prečítajú, tak utečú kade ľahšie.
Ešte k tej liečbe: záleží aj od toho, ku komu človek ide. Lebo kontrola každé tri týždne ako píše Sisal a zakaždým 30 eur, to tiež o niečom svedčí. Bože, ten národ sa už načisto zopsul. Peniaze, peniaze a zas len peniaze. Či v lekárni, alebo u liečiteľa, je to úplne jedno. Je šťastie, keď sa nám podarí natrafiť na slušného, ktorému na pacientoch naozaj záleží a nevidí v nás iba náplň pre svoju peňaženku. Ale aj taký sú, len ich treba hľadať. A pozor si dávať na takých, u ktorých sa strieda jeden pacient za druhým. Taký liečiteľ rýchlo zabudne, kto bol u neho včera. Zapleskne za tebou dvere a už si pre neho vzduch.

sisaL

tak to teda je reklamný ťah Daniela35 píše po česky a XeniaX po slovensky ...a z rovnakeho IP. Na hanbu. Oblbovať to hej.
Osobne mam skúsenosť. 4 preparáty na 3 týždne a zase dookola kupovať (podľa mňa ani toľko netrebalo)takže 60 Eur na 3 týždne a plus o dva mesiace vyšetrenie 30 eur. podľa mňa veľa. nám to nepomohlo, po dvoch mesiacoch sme to nechali -finančne neúnosné. Ale nehovorím, že to nepomôže, takéto niečo vyžaduje dlhšie liečenie aspon 6-12 mesiacov . My sme to vzdali. Inač ak si bežne v lekárni kupujete nejaké preparáty alebo lieky tak dnes je všetko drahé. Niekomu to môže určite pomôcť, veď každí máme iní organizmus. toľko k tomu

anabaza

vzhladom na rocnu skusenost s liecbou u mudr. josefa jonasa pokladam prispevky Daniela35 a XeniaX za reklamny tah. liecila som sa priamo u neho a pri kazdej kontrole mi vzdy povedal nieco ine. neverim ani jemu ani tejto metode. myslim ze rok neuspesnej liecby ma k tomu opravnuje. a o tych peniazoch radsej pomlcim.

XéniaX

Ja som bola vyšetrená priamo MUDr. Jonášom v Prahe, v jeho ordinácii. Bola som zo začiatku skeptická nemala som k tejto liečbe dôveru. Predtým som navštevovala ordináciu MUDr. Strnadelovej u ktorej som nebola absolutne spokojná a tak som šla k Jonášovi. Doktor ma vyšetril pomocou pristroja EAV a dal mi tri kúry(12 rôznych preparátov, ktoré som užívala po štyroch) a zo začiatku som mala rôzne výkyvy nálad, bolesti kĺbov a tak som si myslela že som naletela, ale vydržala som a preparáty brala ďalej. Po týždni až dvoch sa stav zrazu zmenil a začal sa zlepšovať. Bolesti ustúpili a začala sa mi zlepšovať koža (atopický ekzem) a tiež moje imunita. Ďakujem mu teraz za to, že sa mi začal venovať a aj naďalej do jeho ordinácie v Prahe budem veľmi rada dochádzať. Verím mu pretože vidím výsledky !!!

Daniela35

Jsem velmi spokojená s Mudr. Jonášem. Jeho přístup je velmi profesionální a korektní.Mám k Mudr. Jonášovi důvěru. Výsledky léčby se dostavují po dvou měsících. Jsem velmi ráda,že jsem pána doktora objevila a mohla se v jeho ordinaci objednat. Jsem moc moc ráda, že jsem našla email jonas.recepce@seznam.cz kde jsem se mohla objednat a kde mi dokázali vyjít vstříc. Muj stav se zlepšuje (atopicky ekzem), imunita a dýchací problém taky. Vím, že budu muset pokračovat ale věřím že se výsledky léčby budou dál dostavovat. Děkuji vám pane doktore Jonáši.

darca123

Sklamaný, je stará známa vec, že známi šarlatáni majú veľkú charizmu. Inak by sa im nedarilo blbnúť ľudí. Šarlatán, ktorý je bohatý, nemôže byť ľudomil. Svoju činnosť vykonáva kvôli peniazom a to je hlavný signál, že niečo nie je v poriadku. Jonáš si zorganizoval sieť poradcov, všetkých zblbol rečami, že zbohatnú rovnako ako on. Ale už ich je toľko, že si konkurujú a bijú sa o dôverčivých pacientov. A tých sprostých a dôverčivých zas až tak veľa nie je, takže hrozí, že sa onedlho Jonášov domček z karát zrúti. Jemu to ale neublíži, už dnes je niekoľkonásobný milionár a jeho majetok by potešil aj Bila Gatesa. Bude to ako v tých pyramídových hrách, kedy organizátor hry zhrabne smotanu a všetci, ktorí s k hre pripojili neskôr, mu len prispejú na jeho bohatstvo.