moja dcera ma 4 roky. je to zlate,štastne dieta.nema problem začlenit sa do kolektivu ani naist kamaratov.s manželom nežijem a dcerka sa snim občas stretava.vždy ked pride od neho tak je zla ,podraždena.včera napr.po jeho telefonate dostala teploty a zvracala.vracala celu noc-hoci už nemala čo.dnes cely den prespala,spi aj teraz.jedla trošku suchar a pije tekutiny.móže zato stres? kto ma taku skusenost?prosim poradte.dakujem
dieta a stres
Moj maly bude mat o týžden tiež 4 roky, začal chodit do školky a tiež chodi totalne nahnevany z nej a kriči a plače-proste akoby nevybureny. Tam neprejavuje emocie, doma už ano, ale podla mna to bude pre nu tou zmenou prostredia. Možno tam nerada chodi, ale sa to boji povedat...nedavala by som ju asi tam...iba ak by on chodil k Vam na návštevy. Ak sa takto správa, riadila by som sa pocitmi dietata.
dcerka sa ku nemu teši,je rada ked tam ma ist,ale ked pride,tak je podraždena a ako keby rozmaznana... proste chce veci ktore jej ja nepovolim a asi on dovoli...
Denz
nemyslim si žeby ju obtažoval.maju rad,ale to by neurobil.ale za psychologom asi pojdem.dik
Dian
V kazdom pripade,nieco tam nie je v poriadku.Ano,mmoze to mat zo stresu.Ty sa jej mozes opytat.Nie vyzvedavo.Lahni si ku nej do postele,chyt ju za ruku a opytaj sa ako sa s ockom hrali,co robili a ci sa tesi,ked pojde na buduce.Urcite vycitis ako ti bude odpovedat.
dian- zabehni s nou aj za psychologom.....
asi blbost,ale co ak ju obtazuje...
a tym padom ten stres.