Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pleťový krém! - ale aký?

Príspevok v téme: Pleťový krém! - ale aký?
alexa29

Ahojte žienky.
Fakt by som potrebovala poradit ohladom krému na tvár. Bude mi uz jedno ci bude stát majland len nech je pre túto moju problémovu plet:
-vek 30
- sucha, skor dehydrovaná pokožka, miestami šupinatá,ale ked nacapím hociaký krém, tak sa mi mastí pokožka a to nenormálne a hned sa mi vyhodia hnisavé vyražky po krémoch
-zväčšené póry
- čierne bodky, občas akné (vid po krémoch)
- a začínajúce sa mimické vrásky
- taká akoby ochabnutá pokožka

Nikto ani v lekárni mi nevedeli na to nic dat, ze vraj Weleda kozmetika, no lenže to je len samé tonikum a vodičky ale ja potrebujem výživu pleti a hlavne odstranit mimické vrasky a tie nechutné pory. a tak isto potrebujem poradit vhodny make-up na tento moj face.
budem rada vasim radam

dionee

www.futurebass.szm.sk tieto zlozky su jedovate v kozmetike. Ja sa necudujem ze plet niektorych zien je uz uplne rozhadzana. Treba citat etikety velmi pozorne.

dionee

A s problemami pleti som bojovala asi 2 roky. Prirodna kozmetika pomohla.
Nemusi to byt akurat alverde..
Alebo skusaj pomoc bylinakami .Rob si pletove vody, prip. kremy
Alchemilka je na mastnu plet a akne, kostihoj zvlacnuje suchu a poskodenu plet,mata cisti a upokojuje , nechtik posobi stahujuco na mastnu ale zvlhcuje suchu plet, cisti ju a hoji.

dionee

Ja mam podobny problem... Po kreme mastna plet, niekedy pri nose sucha az cervena.. Cierne bodky.
Dokonca som bola aj na chemickom peelingu a nic.
Potom som presla na alverde. Mne to pomohlo a nedam nato dopustit. A teraz tam maju aj radu clear na uhri, a priatel somnou usudil ze sa zjemnuju a to ten cistiaci nepouzivam dlho. Kupila som si aj peeling ale o nom mam plet podrazdenu.
Ako krem zas pouzivam radu na citlivu a suchu plet. To je z divokych ruzi. Plet mi nemasti. Nastastie.
Behom dna sa zmasti. To ju treba potom castejsie pretieraz pletovou vodou, tu mam tiez z tych ruzi.