Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomozte je mi trapne ist uz k lekarovi

Príspevok v téme: pomozte je mi trapne ist uz k lekarovi
albetka19

ahojte mojim problemom su kolena hlavne s jednym druhe boli len niekedy... bola som uz 2x pri ortopedovi poslal ma len na rengen a nic nevidel, povedal ze mam zdrave kolena... lenze ked sedim na nohach chapete nohy pokrcene a bruchom som na stehnach ciže mam pokrcene kolena tak ked ich vystrem po dlhsiom case ich musim 5 minut rozhybavat a strasne to boli... je to normalne mate aj vy stym sksenosti

Magy

Denz - odpoved na tuto otazku nie je taka jednoducha, ako otazka sama. Mozes byt duchom "mlady", mozes sa citit sviezo, ale genetiku neprekabatis. Kazdy z nas ma niektore veci proste vrodene a nespravime s nimi nic. Ja som len zjednodusil... s vekom tych problemov podobneho typu pribuda a su beznejsie, mlady clovek (15-25) by taketo problemy mat nemal. Vyvoj definitivne konci v 25, potom to uz ide dole vodou, u niekoho rychlejsie, u ineho pomalsie. Zalezi aj na celkovej zivotosprave, ake sporty clovek robil ci robi... Vsetko sa uklada a plati "staroba ti zrata hriechy mladosti". Napr. staci, ze ako dieta vela skaces zo schodov a uz v 25ke mozes mat velke problemy s klbmi. ;)

Magy

nenapisala si kolko mas rokov, vahu a ine pomerne dolezite veci. urcite to nie je normalne ak si mlada, s rastucim vekom vsak je to normalne. Ja uz od 30tky nemozem dlhsie sediet nehybne, napr. letiet v lietadle na "normalnom" sedadle je pre mna nemyslitelne, musim sediet uplne vpredu alebo pri nudzovych vychodoch, kde je podstatne viac miesta na nohy, ak ich mam len pokrcene dlho (ani nemusim na nich sediet), dostavam krce alebo mi trpnu.