Neviem sa rozhodnut, praca ci dieta

Príspevok v téme: Neviem sa rozhodnut, praca ci dieta
HankaM

Po dlhom zvazovani som sa rozhodla ze nic neda za to,ked sem napisem aj moj problem
Ja mam tiez psychicky problem no moj sa viacmenej po dlhom case vyriesil,vyliecil aspon dufam,mam skveleho manzela ktory mi pomaha a podporuje ma asi preto sa mi moje zdravotne problemy skoro podarilo ako tak prekonat,neviem sa vsak rozhodnut som doma rok aj nieco nepracujem a rozhodujem sa ci zacat planovat dieta alebo nastupit do prace , manzel suhlasi aj s jednym aj s druhym ja vsak mam v hlave zmetok...

lleilla

Ahoj Denz,mam chvilinku,ale teda nie do tretej,ako vcera-vysvetlis mi to v kratkosti,tu pripomienku k mojej osobe zo vcera?Ci sa mam urazit,ci moje ego bude rast :D

datelinka

inkognito, vsak to ma hnevalo, nemohla som napisat ani do pripomienok :-(( ale nakoniec som sa dostala ku kontaktnemu formularu a napisala som tam. a samozrejme v tom zmysle, ze som chcela vediet, akym sposobom som porusila rpavidla tohoto fora... ale uz je dobre odvtedy, klop-klop :-))

[zruseny1]

caute :) som sa prave zobudila ale pokracujem v spani dalej :) len ste sa tu pytali na binghama :) takze dobre sa ma a pozdravuje vas... mate posluchat :D a nie..nemam ho na facebooku, iba cez maily si piseme...
a darika..nie... nie je to celkom tak ako si myslis, no...neviem ako by som to... to je jedno :) je zivy, zdravy a travi menej casu na nete

datelinka...fuuha to si ma vyplasila, aj ty si dostala ban? ako si sa potom s adminom spojila ked si vobec nemala pristup na tuto stranku?

datelinka

no ked budes mat dostatok ciernych bodov :-))) ale ja som nemala, mozem prisahat, ja som slusne dievca :-) snazim sa dobre poradit a oni takto. vsak sa mi aj ospravedlnili a prezradili, ako sa mam odbloknut :-)) takze denz, ozvi sa ak nieco :-))) ale prispievat nebudes moct :-)))