ahoojte všetci...som v deviatom mesiaci tehotenstva...s manželom chcem dať našej dcere meno Amadea...páči sa vám?:)
Amadea
mne sa nepaci...sorry..su aj krajsie mena a nemusia byt obycajne
vazeni,mame dceru!!!
narodila sa o pol siedmej,vola sa Amadea,vazi 4,5 kila,meria 58 centimetrov a je velmi krasna...
a mimochodom...vsetkym v nemocnici sa to meno paci:)
amadea? chudatko
slobodná neviem koľko máš rokov, ale dnes si myslím, že už nemôže prekvapiť žiadne meno. v súčasnosti je totiž trendom dávať neobvyklé mená, takže si nemyslím, že bude až tak vyčnievať z radu.
ja osobne nie som zástancom takýchto exotických mien, ale každému sa páči niečo iné. my keď sme vyberali meno pre syna, tak mi manžel povedal, že mu je to v postate jedno, ale jediná podmienka bola, že musí byť v slovenskom kalendári.
a tiež sa mi nepáči (ako tu už niekto písal) keď sa na ulici volajú všetky detičky rovnako. napr. u nás je každá druhá Ema. to bude paráda keď ich v triede bude 10.
No keď myslíš, ja som mala na vtedajšie pomery iné meno a deti sa mi posmievali. Každý deň som "ďakovala" svojím rodičom za to, že pre mňa vybrali neobvyklé meno, ktoré sa im páčilo a nemysleli na dôsledky alebo na to ako sa mi s tým menom bude žiť. Samozrejme je to vaša voľba aké dáte meno svojmu dieťaťu. Mne osobne sa nepáči a je jedno aké máte priezvisko . Pýtala si sa na to, či sa nám toto meno páči, nie, mne sa rozhodne nepáči. Nerozumiem celkom prečo sa pýtaš cudzích ľudí na to, aké meno máš dať svojmu dieťaťu, keď sa vám páči, tak jej ho dajte, bez ohľadu na to čo si myslí okolie. Ste predsa svojprávny ľudia, ktorí sa dokážu rozhodnúť sami za seba, nie?
nepaci, chuda dieta
máme talianske priezvisko...preto sme nechceli slovenske meno,nehodi sa to k tomu...Amadea znamen v preklade milovana Bohom...a nemyslim si,ze sa jej deti budu smiat...je lepsie,ked bude mat ine meno,nez keby sa rovnakym menom volalo tri jej spoluziacky alebo kamaratky...nie?:)
Panebože to snáď nie. Radšej nejaké normálnejšie meno.
Nie, podľa mňa je úplne otrasné. Deti sa jej budú posmievať.
tu ide o to ci sa to meno paci vam celkom je to pekne nezvycajne len aby to seklo ku priezvisku ja som chcela ze ked budem mat dievca tak sa mi pacili mena ako je SArlota, Aurora, Isabel, a nakoniec mam maleho Matuska:D