Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

venusin pahorok tak trochu inak...:(

Príspevok v téme: venusin pahorok tak trochu inak...:(
ms.komplex

ahojte. Mam komplexy ohladom seba-konkretnejsie tam "dole"...Mam taky macatejsi venusin pahorok-citala som ze to je sposobene tukom tam ulozenym, kt. sa da odstranit liposukciou. Je mi to strasne blbe a hanbim sa...proste aj v plavkach sa citim zle. Stale na to musim mysliet a pripadam si "nenormalna":( Ja viem, ze su aj horsie veci, len som chcela vediet, ci ste sa s tym uz stretli a ci to chlapom moc vadi...?

ms.komplex

dakujem moc za povzbudenie...:) velmi pekny prispevok Kabo. Ja si to vsetko uvedomujem jak to ty opisujes, len vies no...kazdopadne to neberiem uplne tragicky. Ja viem, ze mam byt rada za to, co mam lebo pre niekoho by moje problemy boli rajom. Len vacsina ludi ma tu vlastnost-porovnavat sa s inymi a samozrejme lepsimi. Vtedy vlastne aj vznikaju komplexy. Niekedy si uvedomim, ze to je totalna blbost-zaoberat sa tym, ale niekedy ma to zas celkom trapi aj ked vazne to nie je nic zavazne. Neviem, preco si mi ludia sami casto komplikujeme zivot...

Kabo

Ahoj, každá vec ktorá nie je ako u druhých nám pripadá ako niečo, za čo sa musíme hanbiť a niekedy to človeka veľmi trápi. Neviem ako to máš veľmi, a či ti to je nejako neskutočne vidieť cez plavky, ale každý sme nejaký. Niektorá má malé prsia, iná príliž veľké, iné bradavky, pysky,druhý ho má zase malého, ohnutého alebo niečo iné. Hlavné je to aký je ten človek, možno to vyznie blbo ale niekedy to môže byť aj lepšie. Keď nie je človek dokonalý tak si skôr nájde dobrého a ohľaduplného partnera, ako niekoho komu ide o dokonalú krásu a len o jedno, no a potom aj tak babu odkopne. Ten kto sa ti bude za to smiať alebo by pre to s tebou nič nechcel mať tak sa na takých vykašli lebo sú to hlupáci, podľa mňa by ti za to nemali stáť. Iba ten ktorý to pochopí a bude ťa mať rád aj s ním tak s takým budeš oveľa šťastnejšia...

CMu_Q

ja mam tiez vacsi, a nepacilo sa mi to, no priatel to neriesi, a teraz uz ani ja. Ked viem, ze sa mu pacim taka, aka som, tak banality tohto typu ma uz netrapia.