nechapem to.ok prirodna krasa je super,ale nechapem,preco sa niektore neupravia.co preto,ze uz su vydate a uz sa nemusia licit pre druhych.hovadina.mne sa paci ked je zena upravena a ked sa ma pacit sebe a okoliu a hlavne muzovi,tak nechapem preco sa niektore nenalicia.je to krajsie,pritazlivejsia,proste krasne to sa mi na tom paci,ze sa zena o seba stara.nepacia sa mi moc zeny,ktore sa fakt ze nenahodia.su potom take obycajne.niektorym sa sice viac hodi,ked sa nenamaluju,ale takych je //// malo!co si o tom myslite?
nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
to uzamkli tuto temu kvoli binghamovi a slobodnej asi, ze? riesili to v pripomienkach... ale ved bingham nic zle nenapisal...dokonca neviem preco mu slobodna napisala len tak z nicoho nic ze je neinteligentny...
tu mozem:).tu sa to da schovat:)))
denz a tu pisat možeš???akosi nechapem ale ved na to nezaleži hlavne že som krasna no nie??? :D :D :D :D
prec z boom:)
uzamkli?? tak bye bye bingham:)
denz ty si nechcel ist nahodou preč???či si si zo mna spravil dobry den????
uzamkli nas :))
darika sama si napisala že ty si krasna aj so špiralou a leskom na perach...ja som ti len povedala že pre niekoho krasna možeš byt a pre niekoho si uplna škrata.je to vec vkusu.a verim tomu že každy chlap čo ma doma ženu si nebude hladat milenku preto lebo jeho žena nenosi lesk na ustach alebo že ked leži doma na gauči tak si neda lak na vlasy ale da si obyčajny drdol...
malo to tu asi velmi velke tempo na to, aby ste sa stihli pochopit, co -ako ktora z vas myslela :) a pritom vsetky mate pravdu a kazda z vas hovori o tom istom :)))
Denprepac,ale som prekvapena z tvojich komentarov.Ale pravda je,ze nie vzdy musime so vsetkym suhlasit.Neviem z akeho dovodu si ty myslis,ze moj muz je asi pod papucou.Ten chlap dnes rano vstaval o 5 hod,ja som vstala,aby som mu urobila kavu a pockala,kym odide do prace.Moj muz ked je doma,nemusi urobit absolutne nic.Vazim si jeho aj preto aku ma pracu a aky je.Nikdy by som nedala chlapa dole,len aby som ja bola spokojna.
A napisem to este raz,pretoze sme sa tu nepochopili.Ja pisem,ze zena by sa mala o seba starat,nikde som nespomenula,ze ma byt zmachlena,alebo ze sme krasne,ked sa zmachlime.Ja som len zo sebou spokojna,nic viac.Ale ak to robi problem niekomu to takto citat,tak...Neviem,ale urcite by som nevedela byt ustipacna len preto,ze niekto robi pre seba viac,niekto nic.Kazdy sme ako sa citime,tak preco tu do seba narazat a ponizovat ich partnerov len preto,ze sa nam nepaci ich prispevok?