Zaujima ma, coho ste sa boli ochotni vzdat z lasky k partnerovi. Dufam, ze tu pribudnu aj odpovede, ktore presvedcia mladych, ze na vztahu sa oplati popracovat. Lebo z niektorych prispevkov v inych temach mam pocit, ze ludia sa stavaju coraz viac sebecki alebo zbytocne vo vztahoch vymyslaju. Takze, co ste dokazali partnerovi tolerovat, pripadne, aku najvacsiu obet pre vas vztah ste priniesli?
Co ste obetovali pre vztah?
mala som obrovsky vlastny zariadeny byt, teda moje nieco, moje sukromie, istotu, dobru pracu, rodinu a priatelov v rodnom meste a odstahovala som sa za priatelom do malinkeho 1,5 izoveho bytu, kde ked nieco kupim, tak musim nieco vyhodit alebo presunut aby som tomu nasla miesto....nemam tu este kamaratov, iba zopar, citim sa tu niekedy cudzo.....
....ked potreboval peniaze na firmu, tak som mu pozicala svoje aj mamine uspory, a vzala som si uver, cele to bolo dohromady 500 tisic korun /co bolo pre mna strasne vela/, lebo som mu verila.....a vedela som, ze nic nezmozem, ked ich budem mat v banke a jemu sa posklada firma.../teraz mi to splaca, uver splaca sam a z penazi mam polovicu uz spat...ale vtedz to vypadalo katastroficky.../
......a co mu tolerujem? ze je stale v praci a mame na seba strasne malo casu, v podstate len od 7-8 vecer do rana....., ze je pre neho jeho matka velmi dolezita a stale ju bude chciet potesit, aj keby to jemu malo uskodit...., ze je rezervovany a ja som ziva a impulzivna, ze je kludny a ja som temperamentna a castokrat sa ma snazi skludnit, ked som stastna a prejavujem radost, co ma privadza do zurivosti............
...kvoli nemu som si oblubila jeo kamaratov, aj ked su to niektori taki ludia ze sama by som o nich ani nezakopla.....
......ked rozbiehal firmu, a nedarilo sa, neboli peniaze, platila som byt, stravu, vsetko ja.......lebo on nemohol.....
.............ale je to skvely clovek a aj napriek starostiam a nezhodam co obcas mavame, by som ho nemenila...a oplatilo sa.....
malvia
Teba zaujima...
Zaujima ta vztah inych.Pises ako sa stavaju mladi a ini ku vztahu,aki su.Kazdy si musime prejst niecim,aby nas to tahalo dopredu a aby sme sa poucili,takze nemam pocit,ze to niekto robi schvalne.A nemyslim,ze ked tu zacne niekto rozpisovat svoje sukromie len pre niekoho zvedavost,ze to pomoze mladym.Ale,mozno sa nieco dozvies.
ostala som pri nom iked som mala nadherneho milenca - to bola obeta