Som tehotná a trápia ma bolesti dole***

Príspevok v téme: Som tehotná a trápia ma bolesti dole***
fidinka

ahojte tehulky a mamičky, chcem vás poprosiť o radu, som v 25.-tom týždni
cítim sa celkom fajn, len ma začali trápiť bolesti v krížoch, hlavne teda na ľavej strane, ale najviac ma trápi to, že bolesti mám aj dole***-viete kde,,,akokeby ma tam boleli tie kosti a ide mi to až do slabín
prosím vás je to normálne???alebosa mám znepokojovať
ďakujem za odpovede

Denz

fidinka- tie kosti..to je v pohode :)
Proste mas ine drzanie tela a panva je zatazena tym,ze sa pripravuje na porod:)
Tvoje telo sa vlastne cele zmenilo a preto to.
A aj babo je uz v celku dost velke..uz je to mali cloviecik :)
Tak ti drzime palce a dufam,ze sa potom ozves a das nam dobru spravicku:))

fidinka

janka 24..mňa gynekolog pozeral minulý štvrtok,,,tak preto nechcem ísť za ním, tiež nieje dobré keď ťa každý deň pozerajú.
a kedy si sa začala otvárať?? a ako si to vedela??? len bolesti alebo ako si na to prišla??
pre denz...no silné...v podbrušku ani nie, ale skôr tam dole..v slabinách a tie kosti am tam bolia, a občas také šteklenie...alebo posúvanie v brušku
zajtra mám poradňu..tak sa popýtam aj sestričky, držte mi pršteky, ďakujem

Denz

fidinka- pockaj......mas silne bolesti pod bruskom??
no.....tak radsej sa porad s gynekologom...
neopisala si tu bolest,ze ci je intenzivna,obcasna alebo pri pohyboch,ci aj cez noc ,ci .......
pre svoju istotu chod radsej za lekarom..
dobra psychika je tiez dolezita tak sa oblec a chod ...

janka24

ja ta chapem, ja by som kvoli babatku a strachu šla hned na gyn, aby som sa uistila. Ja som sa kvoli bolesti začala skor otvárat...

fidinka

janka 24....áno moja chodím..ale keď tie bolesti mi začali až tteraz, preto sa tak bojím, a robili mi pred rokom konizáciu, tak sa bojím, či tie tlaky, respektíve bolesti niesú kvôli krčku..alebo tak

janka24

fidinka, ved chodiš každý mesiac na gyn? nespomínala si to doktorovi/doktorke?Mna bolelo iba brucho, ale tie tlaky dole su podla mna normalne, predsa je to zataž na telo.

fidinka

denz....díky,,si zlatý..a manželka, by mi nemohla popísať o tom viac,,ja sa hlavne bojím tých bolestí tam dole***..-to je tak príšerná bolesť...

Denz

Zrejme je to v pohode.aj mangelku bolel chrbat a vsetko.....je to tym,ze sa ti zmenilo tazisko tela a pocitujes bolest.