ahojte tehulky a mamičky, chcem vás poprosiť o radu, som v 25.-tom týždni
cítim sa celkom fajn, len ma začali trápiť bolesti v krížoch, hlavne teda na ľavej strane, ale najviac ma trápi to, že bolesti mám aj dole***-viete kde,,,akokeby ma tam boleli tie kosti a ide mi to až do slabín
prosím vás je to normálne???alebosa mám znepokojovať
ďakujem za odpovede
Som tehotná a trápia ma bolesti dole***
fidinka- tie kosti..to je v pohode :)
Proste mas ine drzanie tela a panva je zatazena tym,ze sa pripravuje na porod:)
Tvoje telo sa vlastne cele zmenilo a preto to.
A aj babo je uz v celku dost velke..uz je to mali cloviecik :)
Tak ti drzime palce a dufam,ze sa potom ozves a das nam dobru spravicku:))
janka 24..mňa gynekolog pozeral minulý štvrtok,,,tak preto nechcem ísť za ním, tiež nieje dobré keď ťa každý deň pozerajú.
a kedy si sa začala otvárať?? a ako si to vedela??? len bolesti alebo ako si na to prišla??
pre denz...no silné...v podbrušku ani nie, ale skôr tam dole..v slabinách a tie kosti am tam bolia, a občas také šteklenie...alebo posúvanie v brušku
zajtra mám poradňu..tak sa popýtam aj sestričky, držte mi pršteky, ďakujem
fidinka- pockaj......mas silne bolesti pod bruskom??
no.....tak radsej sa porad s gynekologom...
neopisala si tu bolest,ze ci je intenzivna,obcasna alebo pri pohyboch,ci aj cez noc ,ci .......
pre svoju istotu chod radsej za lekarom..
dobra psychika je tiez dolezita tak sa oblec a chod ...
fidinka- mangelka tu nechodi:)
Neboj....je to normalne....
janka 24....áno moja chodím..ale keď tie bolesti mi začali až tteraz, preto sa tak bojím, a robili mi pred rokom konizáciu, tak sa bojím, či tie tlaky, respektíve bolesti niesú kvôli krčku..alebo tak
denz....díky,,si zlatý..a manželka, by mi nemohla popísať o tom viac,,ja sa hlavne bojím tých bolestí tam dole***..-to je tak príšerná bolesť...
Zrejme je to v pohode.aj mangelku bolel chrbat a vsetko.....je to tym,ze sa ti zmenilo tazisko tela a pocitujes bolest.