uz som dvakrat po poziti antibiotik dostala alergicku reakciu..vcera mi predpisala doktorka zase antibiotika,ine ako som predtym uzivala a celu som sa vyhadzala a strasne to palilo..da sa nejak zistit naco som alergicka v liekoch?
alergia na antibiotika?
Zdravím, Suhlasim RNG, ja sa na to pozerám z hlbkoveho hladiska antibiotika velmi dobre poznam, nasavali mna s nimi dost dlho a vyskusali hocijake a som si povedal dost. Alergiu som dostal, a skoro som z nich oslepol. Alergiu nemam a vidim v pohodicke, spravil som jednu vec zobral som zdravie do svojich ruk. Antibiotika, nicia potrebne bakterie v hrubom creve, oslabuju imunitný system dalej zatazuju oblicky a pecen ta dostáva poriadne zabrat- ak myslíte na zdravie, na seba, na vasu buducnost dat vam radím, zoberte zdravie do vlastných ruk, poradim vám ako na to !
ahoj jajkafr,mne doktorka tvrdila ze sa neda zistit alergia na lieky v krvi..tak neviem,ale bola by som rada keby to islo:)na ake lieky mas alergiu?
zuza
nie je začo... som alergická na väčšie množstvo liekov a na tejto stránke som si vypísala všetky lieky, aby som vedela hneď vedela zareagovať keď mi predpisuje lekár lieky
RNG
alergia na lieky sa dá zistiť tiež odberom krvi na špecifické IgE
jajkafr dakujem za stranku
zuza
pozri sa na základnú zložku lieku možno že ti dala len iný názov lieku, ale základná zložka lieku môže byť tá istá
všetky názvy liekov ktoré patria do danej kategórie nájdeš na www.nobel.sk
napisala mi vzdy na kartu,ktore mi neurobili dobre a dala ine..ale aj tak som mala reakciu:(
tak idem sa liecit s vitaminom c a tabletkami na prirodnej baze
dik za odpoved
Inac alergia na lieky moze vzniknut aj neskor,, ked telo do urciteho chemickeho zamorenia nereaguje a od urciteho zacne reagovat.
Ako sa obrazne hovori," z poslednej kvapky pretecie pohar"
alergie na lieky sa zialbohu daju zistit len pri ich pouziti.
Preto vzdy hovorim, treba alebo zistit skor, nez je clovek chory, s malymi davkami roznych liekov, ktore su vhodne pre jednotlivca a ktore nie
a nie nasadit v pripade choroby a oslabenia tela masivu davku neznamej chemikalie do tela. Ked si uz raz mala na nejake atb. reakciu, lekarka by mala podobne atb vylucit ako nevhodne.
Typnem si, ze to nespravila....