rotacny disk

sharon stone

este by som rada dodala,ze ja a nom cvičím tak,ze si ho položím na zem k nabytku,rukami sa pridrziavam skrine a otačam sa len bokami,nie celým telom..

sharon stone

Ahoj.ja mam rotačný disk taký starý,ulozený bol v pivnici,ale minule som stretla svoju kamaratku a ona si kupila nedavno modernejsiu verziu,lepsí dizajn a vraj to ide znovu do mody na cvičenie..tak som ten svoj vytiahla i ja a začala som sa na nom vrtiet..myslim si,ze neuskodí a na boky určite pomoze,ved na nom cvičili i nase mamy...ozaj aký mas k nemu návod?hodil by sa mi,ako na nom cvičit...dakujem

Slobodna

Pomáha, ale nie keď sa na to budete pozerať, treba na tom cvičiť a nepreháňajte to, stačí 10 min. denne, ale denne! Pomáha to na bruško aj na boky.

Veronika1603

mam ale taky nanic,iba obrazky ako cvicit,ale nic ze kolko a potrebujem niekoho kto natom cvicil ci to napozaj pomaha spevnit boky a brucho..stale nikto?

Veronika1603

napise mi prosim vas konecene niekto kto na tom cvici???potrebujem vedeiet kloko denne cvicit,kedy,a ci to naozaj pomaha na bohy a brusko...prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim