chcem sa spytat ci ma nejaky vplyv na zdravie pliesen na stenach. Nevieme sa ich zbavit jeden den ich odstranime a o 2 tyzdne je pliesen spat. Tak sa chcem spytat ci ich viete odstarnit na stalo a ci ovplyvnuju nejak zdravie
plesne
no ved a tie kozne problemy su ake? moze to byt aj mykoza na kozi... nie?
plesne na človeka nejdu..ale sposobuju kožne a dychcie problemy.. moja mala stale kašlala... ked som s nou išla na imunologiu mala oslabene pluca a zistili jej alergiu na plesne...
mozu sa plesne zo stien prenasat aj na kozu cloveka ale nie tym, ze by sa ich dotykal napr. su niekde za postelou kde o nich ani neviete...
Plasen veľmi ohrozuje zdravie ľudí... moja mala ma alergiu na plesne.. mali sme plesne dali sme všetko vymalovat ak sa nejaka plesen objavila hned sme to vystriekali savom proti plesniam a kupili sme do každej izby pohlčovač vlhkosti.. stoji 10EUR a je to fakt dobre.. zachytava vodu vola sa Ceresit Stop predava sa v drogeriach...može byt aj v spalnach.......treba si najst na google plesne a budete vidiet čo sa o tom píše...fuj.......
pravidelne cistit savom na plesne a pouzivat odvlhcovac, teraz reklamuju nieco nove myslim od ,,ceresit,, skus pozriet na ich stranke...
Plesen urcite treba odstranovat, moze sposobovat rozne alergie az astmu.
mame podobny problem
ako to vplyva na deti Fasta?
Áno, plieseň ovplivňuje zdravie.Ak máte v tomto byte dieťa, je to ešte horšie...Mali by ste sa ich čo najskôr zbavyť.Napr. skúste sa ich zbavyť ako vždy+pridajte do miestnosti odvlhčovač vzduchu.Skúste sa rozhliadnúť niekde v obchodoch či tam nenájdete niečo originálne na odstránenie plesní.S pozdravom fasta