Ahojte za posledneho pol roka som schudol asi 8kg dietu nedrzim ani nic take ale dost malo pijem. a obcas ma svrbi zadok tak ma napadlo ci nemam hlisty mohlo by to bit koli tomu? ak ano nevie mi nekto poradit co je na to najlepsie? :( dakujem
Chudnem nevedel by mi niekto povedat preco?
nemesiss- husenicky:)
len sa chcem spytat ze ked mam malo bielych krviniek pocul som ze by som mohol mat aj rakovinu taku spravu by som asi dost tazko znasal a asi ani nie dlho keby sa to potvrdilo ale spytat sa chcem ze ci teda koli tym hlistom mozem chudnut. dakujem
u lekara som uz bol a zistil mi ze mam menej bielych krviniek takze mam nekde bud nejaky zapal alebo nejakeho parazita tak teraz neviem ci ma zachvilku nekde netrafi slak :(
8 kg za pol roka nie je nic
chod na infekcne,zoberu ti krv a vytery spravia a 3 dni si budes lepit izolepu na konecnik,do 2 tyzdnov mas vysledky
Mozno porucha s travenim, na zadku mozno hemeroidy. Pri zlom traveni by telo malo menej zivin, mozno by chudlo.
Pripadne nezacal si jest viac ? Ak si zrychlis metabolizmus, viac jes, rychlejsie vylucujes, moze to mat za nasledok aj chudnutie.
Bolo by asi vhodne navstivit lekara, pretoze to moze byt dalsich X veci.
To, ze pijes malo, neni dobre. Pi normalne, viac a pre spravnu cinnost criev treba, aby si mal stravu bohatu na vlakninu.
Inak, mohla by to byt aj pasomnica, alebo ine parazity.
nie len rano a vecer ale aj cez den hocikedy je to taky cudny pocit a stolicu som nepozeral co by som tam mohol vidiet?
a svrbi ta rano aj vecer..?? :)
Pasomnicu mozes mat a aj hlistu a popozeraj si stolicu:))
este by som chcel dopisat ze mi mama povedala aby som skusit cesnak a ked ziem aj strucok cesnaku je to svrbenie este horsie a potom ma strasne nafukuje mal by nekto vysvetlenie?