Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnem nevedel by mi niekto povedat preco?

nemeesiss

len sa chcem spytat ze ked mam malo bielych krviniek pocul som ze by som mohol mat aj rakovinu taku spravu by som asi dost tazko znasal a asi ani nie dlho keby sa to potvrdilo ale spytat sa chcem ze ci teda koli tym hlistom mozem chudnut. dakujem

nemeesiss

u lekara som uz bol a zistil mi ze mam menej bielych krviniek takze mam nekde bud nejaky zapal alebo nejakeho parazita tak teraz neviem ci ma zachvilku nekde netrafi slak :(

karioll2

8 kg za pol roka nie je nic
chod na infekcne,zoberu ti krv a vytery spravia a 3 dni si budes lepit izolepu na konecnik,do 2 tyzdnov mas vysledky

AdamKrt

Mozno porucha s travenim, na zadku mozno hemeroidy. Pri zlom traveni by telo malo menej zivin, mozno by chudlo.

Pripadne nezacal si jest viac ? Ak si zrychlis metabolizmus, viac jes, rychlejsie vylucujes, moze to mat za nasledok aj chudnutie.

Bolo by asi vhodne navstivit lekara, pretoze to moze byt dalsich X veci.

To, ze pijes malo, neni dobre. Pi normalne, viac a pre spravnu cinnost criev treba, aby si mal stravu bohatu na vlakninu.

Inak, mohla by to byt aj pasomnica, alebo ine parazity.

nemeesiss

nie len rano a vecer ale aj cez den hocikedy je to taky cudny pocit a stolicu som nepozeral co by som tam mohol vidiet?

nemeesiss

este by som chcel dopisat ze mi mama povedala aby som skusit cesnak a ked ziem aj strucok cesnaku je to svrbenie este horsie a potom ma strasne nafukuje mal by nekto vysvetlenie?