ja som sa rozhodla pre DEll, alebo Asus, alebo, aku by ste mi odporučili vy?
Aku značku notebooku odporučate?
Co znamena tablet? Ma dotykovy panel nieco spolocne s dotykovou obrazovkou, tu su vselijake technicke veci popisane a ja v tom nie som macher.
To nie, ale mne asi zaspal google, ked si dam do vyhladavaca notebook a touch pad, najde mi to vacsinou temy moj notebook ma problem s touch padom, pripadne mi to najde vsetky notebooky ci s alebo bez touch padu a k tomu este aj vsetky clanky, kde sa slovo notebook vyskytlo. Nic to, este skusim pohladat.
milli: no ja si myslim ze vsetky znacky, ci sme trochu zaspali dobu??
Ja tiez rozmyslam nad kupou notebooku. Ktore znacky uz maju system touch pad, cize mozete s prstom otvarat okna na obrazovke alebo nieco podobne, dakujem?
tak hladaj book s SK klavesnicou a numerickou.Potom sa pochval ze co si kupila :)
Jasne že počkam aj tak som ho chcala za take dva mesiace :-). A k tomu vzhladu tak po celom lesklom netužim, obrazovku radšej matnu a ten kryt to je mi jedno, hlavne že klavesnica bude prehladna, ja tam chcem mať všetko popísane ako na PC klavesnici, lebo som videla aj take notebooky, kde vobec nebolo označene kde je napr. š,č,ť... to by som musela spamäti a v tom som ešte neni taka dobra :-)
a inak pockal by som na vianocne akcie na tvojom mieste,dovtedy sa ceny budu este menit smerom dole a parametre budu vyssie.Fakt ceny sa rychlo menia a stale vychadza novsi a novsi book.Takze ak tak surne ho nepotrebujes a pockas 2 mesiace tak pod stromcek si ho kupis :)
tak v NAY LC som bol dnes...cojaviem ak pozeram krasu tak Toshiba sa mi paci najviac,je leskla to je sice pekne,ale rychlo sa zamachli cely a budes ho musiet stale utierat :D a dizajn Toshiby sa paci väcsine ludi,takze mozna aj tebe pozri ju :)a acer timeline tiez je pekny,a k tej druhej otazke aj pc sa moze pokazit kedy sa mu zachce,ale tam vymenis veci po suciastkach a je to a v booku je to vsetko dokopy integrovane,ja mam tiez aj pc ale vedla mna na zemi zakryty je :D nepouzivam ho uz skor ako v zalohe ho mam.Book menej zere,mensi hluk,a da sa lahko prenasat a nezabera vela miesta takze preto som ho kupil :)a nechyba mi pc vobec.
Giovani to ja zbehnem do Datartu alebo Nay a nejaký si tam vyberiem. Majú aj Delly v prijateľnej sume aj do 700-800 eur tak si snaď vyberiem. A ak by sa mi nepačil žiadny dell lebo ja som taky človek čo pozerá aj na to ako vyzerá celkovo napr. klávesnica tak potom Asus.
A obrazovka sa mi začala páčiť viacej širokouhlá ako klasicka kocka.
A myslite, že normalny PC je menej kazivy ako notebook? Alebo aj na PC sa môže hocičo pokaziť ako na notebooku?
Ja mam teraz PC ale chcem ho vymeniť za notebook, načo mať zbytočne taku velku bednu PC keď nemusim.