svokra ma nema rada...

Príspevok v téme: svokra ma nema rada...
tereza 6668

mam problem s priatelom mame dlhodoby vztah ale jeho matka ma nema rada. sprava sa ku mne strasne. ma uplny odstup ked som pri nich absolutne sa o mna nezaujima a nebavi sa so mnou. vrcholi to tak ze priatela za mnou nechce pustat (mame vztah na dialku a vidime sa 1 za mesiac na par hodin...mame to tazke ale aj tak robi problemy a nechce aby sme sa videli aj ked to mame takto) ja k nim ist nemozem lebo sa tam citim nevitana....najhorsie natom je ze ja absolutne netusim preco ma neznasa kedze po prve ma vobec nepozna lebo k nim nemozem chodit a ked som uz tam tak aj tak ma odmieta spoznat tak ze by sme konverzovali. nic som jej nespravila. nechapem to pretoze nema so synom taky vztah ako maju matky ze na nich lipnu. akoze jasne ze je to jeho matka ze sa zaujima ale je to cudne ked mu zakazuj aby sa so mnou videl a ked aj tak ju nepoluchne tak potom je strasna hadka ze sa priatel prisposobuje mne a nie jej...sme este mlady mame 22 rokokv obaja ale aj tak....je to strasne cudne a neviem ako to vyriesit kedze porozpravat sa s nou neda...dik za rady...:(

radatereze

ahoj Tereza, mohla by som ti o tom pisat 3 hodiny....sme spolu 3 roky a priatelova mam ma neznasa.... vola sa to oidipovsky komplex, matka je naviazana na synovi,aj ked sa to nezda take okate,ale je to tak a ty si pr enu ta, co jej toho syn aberie...ani ona sama si to mozno neuvedomuje... len bude stale nespokojna... ja som uz rezignovala... nikdy s tymnic neurobis, jedine, co mozes, je netrapit sa, lebo kym nie je vsetko tak,ako mama chce, tak to nebdu v poriadku...a vy mate svoj zivot, dolezite je : 1. byt neutralna, k nej a pre dpriatelom nehovorit nic zle na nu, vsetko sa raz obrati proti tebe.... 2. naozaj ju nebrat vazne, resp, vypocut,ale urobit po sovjom 3. najdolezitejsie je, aby tvoj priatel bol na tvojej strane,aby si vedel zastat svoj nazor a hlavne teba,ale nenut ho do toho.... pride sam na to,aka si a potom mu bude vadit, ze mu ta chce mama "vyhovorit"... sustred s ana vas, nie na matku, ta mala cely zivot na to,aby si ho zariadila, aby nebola sama.... u nas to dodnes nie je dobre, aj priatel bol z toho dlho vedla,lebo chcel obom vyhoviet, ale chce to cas.... svokry vedia narobit vela zla.... tak sa drz, nie si v tom sama, kazda druha zena ma svokru totalnu zakomplexovanu kravu, co si mysli, ze jej beries syna .... :)

[zruseny1]

ja by som povedala, ze to je cudne, ked nema zaujem vybudovat si cestu k tebe
a s tvojim frajerom si sa o tom bavila?