Dobrý deň,chcela by som sa vás opýtat ci nemáte skúsenosti s touto chorobou.Jedna moja známa ju má a nemôže brat lieky kvoli iným zdravotným problémom.Neviete niečo poradit co by zmiernilo tuto chorobu?dakujem.
Stevens-johnson syndrome
tinka, v prvom rade, ja neradim lieky ale potravinove doplnky, ktore maju liecive vlastnosti a mnohi alternativni lekari ich pouzivaju.
Kedze zijem v USA, mozem ti poradit len USA zdroje tychto veci, obchody, co som na Slovensku mal som musel minuly rok zavriet. Tam som menovane mal, len Slovasci neprejavili dost zaujmu, a kvoli stratam (a hromade inych problemov) som to musel zavriet.
Takze tie prostriedky musite hladat tam, kde ich maju, najlepsie cez internet,
www.google.com
Dobry zdroj je napriklad tu uz mnohokrat spomenuty Swansonvitamins.com, odkial si dnes mnohi zo Slovenska priamo objednavaju, aj z tohoto fora
Chaparal produkty vyraba napr firma Arizona Naturals, od ktorej ich mozes dost lacno kupit. Aj druhe firmy ich distribuuju, ale ovela drahsie.
Nuz chagu(inonotrus obliqvuus) nepredavaju pokial viem na Slovensku, hoci tam rastie na brezach(na inych stromoch je menej ucinna)Sikovny clovek by na tom mohol slusne zarobit.
Inac da sa aj pestovat, co dokazali v USA, ked sa zaujem o sibirsku chagu tu objavil.
Komercni pestovatelia roznych medicinnych hub sa do toho pustili a ponukaju ju uz na nete.
Alkoholicky vyluh z brezovej kory si moze urobit kazdy bez problemov sam, staci nazbierat vrchnu bielu koru(suplaty) a zaliat alkoholom(1:3 vahove) a rozsekat na jemno v mixeri. Po par dnoch vysledna tinktura obsahuje okolo 3-4 % betulinu, tj polievkova lyzica z nej obsahuje 400-500 mg betulinu.
3x 1 lyzica denne je silny antiviralny prostriedok.
Ja som to daval do pol pohara mlieka, tak sa to dalo vypit, hoci to nebolo extra prijemne.
tak ja viem ze umrtnost je vysoka:(ale uz nevieme co by sa dalo robit.tie lieky co napisal RNG tie sa asi endaju ani zohnat,alebo resp.neviem dke by sa dali ak by pomohli by som bola velmi rada.
vyskúšajte všetko možné,čo sa dá.Mne na túto chorobu zomrel bratranec,mladý človek.Na toto ochorenie je umrtnosť 5-10% a on to bohužial potvrdil.V jeho prípade však lekári dlho nevedeli čo mu vlastne je,sušili ho na kožnom,bez infuzií a akejkolvek výživy a on chudák nemohol ani jesť a takto to potom dopadlo.Potom ho chceli aj previezť do toho kyslíkového bubna,ale už bolo neskoro.
rychlo siriace sa nakazy su hlavne viralne. Tak by som na to zobral velku davku antiviralnych napr 3x1 gram chaparalu(larrea tridentata) alebo/a 10 gramov susenej huby chaga(brezovy parazit inonotus obliquus alebo po slovensky rysavec sikmy?)
Alebo aspon 3x750 mg az 1500 mg extraktu s olivovych listov a plno aloe vera, aspon 3 x 1/2 deci
Alebo velku davku kravskeho alebo kozieho colostra, 10-20 gramov suseneho prasku s obsahom 25% imunoglobulinov.
V tekutom stave, cerstve, je to najmenej 5-10 krat tolko, neviem presne, aky to ma obsah vody.
Neviem, k comu z tohoto sa mozes rychlo dostat.
no tie vitaminy su dobry napad.Myslite,ze to spomali aspon nejak tu chorobu?siri sa to pomerne dost rychlo:(
Stevens-johnson syndrom, je ked sa epidermis separuje od dermy(opadavanie kusov koze az do ziveho masa, ludovo povedane.
Udajne je to velmi vzacne podla literatury a moze byt sposobene napr infekciami, hlavne virusami, ale aj ako dosledok zamorenia tela chemikaliami, vcitane roznych liekov(wikipedia uvadza napr(allopurinol, diclofenac, etravirine, fluconazole,[2] valdecoxib, sitagliptin, oseltamivir, penicillins, barbiturates, sulfonamides, phenytoin, azithromycin, modafinil[3], lamotrigine, nevirapine, ibuprofen[4], ethosuximide, carbamazepine)a tiez NSAID radu.Kedze je ich tolko, pochybujem, ze tato choroba je dnes tak zriedkava....
Takze odmorenie tela je dolezite tu a pravdepodobne aj
zvysenie viralnej imunity zaroven.
Na odmorenie su enzymi, absorbenty a nezamorovat sa dalej.
Na viralnu imunitu pozri napr tento prispevok, kde menujem prirodne, tj lekarmi uznane za neskodne potravinove doplnky:
-odkaz odstránený-