Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zápal žalúdka a tenkého čreva HP

Príspevok v téme: zápal žalúdka a tenkého čreva HP
inazlina

Ahoj všetci,

mám diagnostikovaný zápal žalúdka a tenkého čreva s helicobacterom. Dostala som na to FROMILID, ENTIZOL a HELICID a po 4 týždňoch mám ísť na rozbor, po 6 týždňoch kontrola.Chcem vedieť, či niekto mal podobné problémy a či sa to podarilo na 1.x ATB vyliečiť.

Ďakujem za odpovede.

inazlina

RNG dakujem za nazor, lekarom predpisana liecba ma skutocne nici - kde sa da zohnat ta koloidna strieborna voda - ale ta kvalitna lebo ako viem je tu viacero druhov roznej kvality - zijem v BA.

diky za info.

pred liecbou som mala slabe travenie, po 4 dnoch liecby uz mam pocit, ze nemam ziadne - vsetko mi doslova trci v zaludku ako kamen. o ostatnych neprijemnych ucinkoch ATB pomlcim - kazdy vie, aj ked beriem acidophilus, je to tazke.z helicidu sa vysypam, vsetko ma svrbi- a to by som ho mala brat 4 týzdne.

RNG

SUMA mi nic nehovori, zrejme sa jedna asi o Sumac(sumach, rhus glabra, v europe tiez rhus coriaria, ovocie ktoreho jedia napr v Turecku))) , staru indiansku liecivu rastlinu/krik, pouzivanu na hromadu chorob a zdravotnych problemov
www.altnature.com

RNG

Na zapaly su protizapalove(curcumin, dumbier, rozne enzymi).
Za zapalmi su ale rozne mikroby a na to pomozu rozne antimikrobialne prostriedky.
Nakaza sa moze v zaludku rozmnozit a preniest do criev len pri nedostatku kyselin, lebo kyseliny v dostatocnom mnozstve znicia bakterie.
Takze neutralizacia aj tak uz nizkej hladiny kyselin rozhodne nepomoze.
Odporucam napr roztok citricidalu ako antimikrobialny prostriedok a striedat s pitim koloidnej striebornej vody, pre istotu, keby tam pripadne boli aj virusy(tj ci uz nahodne alebo sekundarne vyuzivajuce oslabenie tela)
Ak je to sprevadzane hnackou, tak odporucam velmi ucinne na hnacky:
-odkaz odstránený-

inazlina

ešte dačo, vie niekto, čo to je doplnok stravy "SUMA"? dostala som to ako pomocný liek na liečenie EBV od liečiteľky.