pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
ahoj nexus,píšem do tvojej témy prepáč,ale možno by si mi ty,ako zástupca mužského pokolenia vedel odpovedat na moju nezodpovedanú otázku,prečo si niektorí muži dávajú na tapetu do počítača alebo telefonu akty ženských tiel,?ak nechceš,nevieš alebo nemáš chut odpovedat nemusíš,určite poznáš dovod ,prečo sa pýtam...dakujem
ved to ma uz stve...ale fakt, som netrpezlivy...ale nelepsi sa to...asi neviem zmenit svoje myslenie
nexus......uz ti to trva privelmi dlho
moze mi niekto prosim vas prosim vas povedat svoje skusenosti s XANAXOM a ako sa mu ho podarilo zbavit? ja to beriem asi dva tyzdne pred spanim a uz mi to prestava zaberat, davky zvysovat nechcem...nieje lepsie ist z kratsej cety, vysadit a vytrpiet? neviem ako dalej ci by som bez toho vobec zaspal...
barborka ahoj.. dakujem..viem...na toto mi nepomoze nic ine, len sa zmierit...
neviem najst pokoj v dusi...uz som v tom velmi zamotany.... neviem, kam z konopi...
uz ma trapi aj kopac inych veci, ktore predtym nie...ano na ten spanok som sa strasne upal...ako to odblokovat?
existuje nejaka metoda? psychoterapia..
co by som za to dal...
ahoj nexus:)) viem, aké to je, keď človek nemôže spať ... si na skutočnosť, že nemôžeš spať, príliš upätý, ešte len je večer a ty už v mysli vieš, že nebudeš spať, a potom jasne, že nebudeš spať ... skús robiť veci, ktoré na teba pôsobia relaxačne a upokojujúco ... tvoj hlavný problém je, že nemôžeš spať, ale to má nejakú príčinu, čiže najprv vyrieš príčinu, prečo nespíš!!!! inak to nemá zmysel ... sám v sebe si priznať, že vzťah skončil, proste koniec
buchto cau...mam ho k dispozicii...planujem jednu vec...jeden den...asi sobotu, sa fyzicky vysilit, ako to len pojde, sadnut na bicykel a ist cojaviem sto kilometrov...a snazit sa pritom urputne cely cas mysliet na nieco..samozrejme dobre...neviem, preco som to este neskusil...
snazim sasportovat, ale toto myslim siahnut na dno svojich sil...
musim vyvinut nejaku snahu,,, teraz som si bol zabehnut vonku troska, aj par zhybov som porobil... ja mam volu, ale som palicaak, serie ma, ze musim brat tie oblbovaky aby som spal, proste ma to stve...
ma tu niekto taku skusenost, ze mu enormna fiyzcka namaha pomohla proti nespavosti?
a co tak skusit boxersky mech vyburit sa aj to pomaha a velmi a nikomu tym neublizis
max .. napises mi na mail prosim ta? som tam , kde si bol aj ty.. nexus2016@gmail.com
nexus, cital som tu rozne nazory, aby si nebral lieky a pod. Ja mam na to trosku iny pohlad. Uznavam, ze lieky su svinstvo, zatazuju pecen, sposobuju zavislost atd. atd. Ale povedz mi, co je to za svinsky zivot, ked mas spat dve hodiny, hlavou sa ti mihaju myslienky pre teba horsie ako atomova bomba a povedz, preco si nedat ten liek, ked ti ma spravit dobre? Ked sa po nom budes citit lepsie, alebo ked sa po nom vyspis? Aj tak to nepomaha 100 percentne, sluzi to len ako pomocna palicka a gro problemov musis vyriesit sam. Ozaj, to si spal 2 hodiny bez tabletky na spanie alebo s nou? A mavas celu noc tie mory? Ja som to mal nonstop, fuj, nechutne uz nikdy by som to nechcel zazit.