Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

max2

no platnicky zle, uz som PN s navrhom na hospitalizaciu, ale do nemocnice sa mi ozaj nechce, dnes som mal byt na plese a miesto toho lezim doma

nexus

cau maxi, teraz vecer je to uz fajn...
horsie to bolo cez den...
vecer a noc ma ukludnuju sami o sebe...
a co tvoje platnicky?

nexus

daisyx.. ano , presne podvedomie...daval som mu velmi silne negativne impulzy.. a ono si ma nakoniec omotalo okolo prsta...
pridruzili sa zanedbane veci..ktore bolo treba riesit v tom najhorsom stave, na pekny maler zarobene...
otvorila sa panforina skrinka...
svetlych chvilok malo..

daisyx

necítala som odpovede(to by som sa zbláznila je ich tu už veľa), ale myslím že ti bolo radené take že mliečko s medom..sportovanie, realxačné cvičenia a podobne...podla mna tvoje podvedomie stale vie prečo nespí...tak si to musis v prvom rade vyriesit v hlave..musíš si ty a tvoje podvedomie uvedomiť určité veci

nexus

majo...tvoje rady su naozaj spravne a uzitocne...musim uz nieco robit,.. vcera som sa uz velmi snazil, ale vyslo to nazmar...
nespal som...
nechapem , ako moze moje telo toto dopustit, ved spat uz vyslovene potrebuje..

majo_sk

hmm.. snazil som sa robit veci ktore som dovtedy nemohol alebo nechcel, kedze pre mna bola prvorada moja byvala.. takze som zacal naplno sportovat, venoval sa svojim konickom a makal na nich a na sebe (napr. som nasiel novy konicek.. fotografovanie, a tomu som uplne podlahol, nakupil som si drahe foto vybavenie a to ze nikoho nemam je z tohto pohladu fajn, lebo som si to mohol dovolit a nedaval som peniaze do priatelky ako predtym, ale do seba :) ). Ale tie prve tyzdne boli tazke.. na kazdom kroku som ju videl, kazdu chvilu myslel na vsetko co sme spolu prezili a dufal ze sa to hadam vrati spat. A boli aj dni ked som bol totalne na dne a okrem prace som sa nikde neukazal a ani tam sa mi nechcelo a zanedbaval som vsetko a vsetkych. Ale to vzdy po niekolkych dnoch preslo a zase som bol ako-tak v pohode. Teraz to hodnotim tak ze som premrhal cely tento rok pre niekoho kto si to nezasluzi, ale zase mi to mozno nieco dalo :) No musis si to prezit a pretrpiet, iny navod na to asi nie je. Raz sa z toho dostanes urcite, len je na tebe za ako dlho. Urci si nejaky ciel ktory chces dosiahnut, nieco sa naucit, nieco dokoncit co odkladas a zatial na to nebol cas. Skus si precitat toto, zacni od jednotky.. markovicova.blog.sme.sk ... mne to pomohlo :)

Hlavne vela trpezlivosti, lebo liecenie z rozchodu nepojde rychlo, to potrebuje cas na zacelenie ran. Ja som 10 mesiacov po a stale citim ze s tym nie som vysporiadany, stale citim ze ta rana sa nevyliecila.. ale je to stale lepsie a lepsie :)
fajn den

nexus

veva.. ale ja to nechapem, tie dovody, z jakych dovodov? vela ludi o tom tak hovori, tak to malo byt, bol na to ucity dovod, ale aky? spajas to s osudom, alebo predurcenim?