Mam 19 rokov o par mesiacov , a neznasam svoju postavu .. Mam asi 57 kil a aj to mi nikto nechce verit, a vysku okolo 171. Obcas som uz pocula na moju adresu aj vyraz anorekticka, alebo rob nieco so sebou lebo sa stratis. Fakt tolko vazim a niktko mi neveri ... Do skoly si nosim zdrave desiate a neznasam tie komentare na to . Mozno si spoluziacky myslia ze ja som so sebou spokojna ale nie som a vobec.. Neznasam svoje siroke boky a ZIADNE prsia... :(( Neviem ako sa raz vyzleciem pred chalanom skutocne nie.. Ako si s tym poradit???
Nemam rada svoju postavu ... :(
netrap sa kvoli tomu ,,
ahoj Zúzi, ja som na tom podobne, 170cm- 59kg a snazim sa zhodit par kil,ale je to tazsie ako som si myslela :))
skus si najprv uvedomit, ze ludia ta nemaju radi pre tvoju postavu, ale pre to, ako sa k nim spravas. Myslim, ze malktora zena dokaze svoju postavu neriesit, ale sustred sa radsej na svoje zdravie. Nevidela som ta, no podla toho, co pises, si chuda. Ak chces prsia, tak bodlo by pribrat. Hladaj na sebe to, co sa ti paci a zvyraznuj to, na nedostatky sa nesustred, potom ta to depta - a zbytocne. Mozno ked budes starsia uvidis, ze nema cenu postavu riesit. Bud rada, ze ju teraz mas taku aku mas, po 2 porodoch budes moct o peknej postave len snivat (samozrejme prehanam, kazda sme ina, ale zacni si samu seba vazit).