som uchylna co uz niekto to musel schytat :-))) aj vam tak vonaju vase prdy? ja sa v tom vyzivam a zistujem ci som jedina uchylna alebo to je z casti normalne :P
vonaju vam vase prdy? :-))
Fallo ale nie nieje sama neboj takych sa naajde :DDD...uz tu bola v minulosti taka teema, tot priklad dakej prispievatelky "hovienko" :DD loool no konec tie prispevky :DD
www.zdravie.sk
hovienko
09.07.2008 11:52
Ahojte, xela by som wam prispiet do tejto neskutocne pritazliwej debaty. Nasa domacnost sa len tak hemzi prdami. Je to fajn, po rokoch ci clowek zwikne. Nie je to nic neludske wed predsa by nas urwalo keby sme to nerobili. Mam manzela ktoreho strasne milujem a jednym dowod preco je aj jeho bezprostredne prdenie kedykolwek a kdekolwek. Je to taky dokaz o tom ze sa wobec nejako prejavuje a este zije:) Kazde rano Ked mi priprawuje ranajky prdi, citim to este ked ich jem. Je to strasne rajcujuce a tak ma to wzrusi ze si to potom wzdy rozdame. Pri sexe?? och aka slast, wzdy ked si to dawame do analu tak je to bezne, stale prdim. Raz som sa aj posrala, ale manzel si z toho nic nerobil pokracowal.:) Je to prirozdene... Mame 2 male deticky, ktore ucime sprawnemu ziwotu preto ich nabadame kazde rano a wecer aby si prdli...a robila to uz aj sami:P Je to faaajne, ta omamna wona ktora was wzdy skoro zrazi z noch...Cakame tertie a bodaj by bolo take sikovne ako cela nasa rodinka ktora sa nebrani prdeniu ani pri nedelnajsom obede..:)
si pozri net si najdes aj videa ... niesi ziadny unikat ...
prdkaprd, mne vonaju len take po prazenej cibuli. mnam :)
:-))))))
A co robis .,ked mas nadchu???
Nelubis sa??? :DDDD
:DD
Ty kokso :DD
Vies co ???.....si sama a samou ostanes :DDDDD
Ale....hladaj dalej :DDDD
A co priatel, ten Ti naprdi do tvare ?
Co tak dat si rascu, kyslu kapustu, fazulu, sosovicu, cibulu, brokolicu, nejake vajicka, rybu :-)
Len, pozor, na zatvorene okna cez noc. Aby sa niekto neudusil vlastnymi prdmi :-D
Mna niekedy aj napne, ked vypustim taky teply prd :DD
Cooo ??? no holka myslim ze si v tom asi sama.....