Ahojte. kto by mi vedel poradit ohladom žalúdočnej neurózy? kto má s nou skúsenosti? A čo najlepšie pomáha okrem liekov? Budem vďačná za každú odpoveď
Žalúdočná neuróza
najjednodukšie by ti pomohla akupunktúra!
RNG -> No tak som nebola daleko od pravdy :) A vsak ja tym uz netrpim, to je hlboka minulost, len som chcela pomoct Sandre. :)
alternantka, nervozny zaludok neprodukuje dost kyselin, z coho vyplyva nedostatocne travenie, nedostatocna absorbcia polostravenych veci a oslabenie tela vseobecne. Mezdi nedostatkami v absorbcii su aj mineraly(dosledok su depresie, tetania a osteoporoza, priamo, znizena imunita a regeneracia neproamo) tiez rozne materialy sa slabo absorbuju, ktore telo potrebuje na budovanie hladin potrebnych neurotransmiterov v mozgu a to tiez vedie k nervovym porucham, vcitane depresii. Travenie si treba bapravit(kyseliny, enzymi, vlakniny probiotika) a stress, dovod zaludocnej nervozity tak isto odstanit.
Pomocne a hojive su aloe vera,dumbier a najma DGL, co je vytazok so "sladkeho drievka"=sladovka hladkoploda(licorice)
Okrem liekov psycholog. Ak vies o pricine neurozy, tak psycholog. Mne zaludocna neuroza presla do uzkosti a depresii... Takze cim skor. A vobec- je to neprijemne. Ak vies o pricine, nejaka trema, strach, obavy alebo co... tak pories to.