Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

slepak??

test

Jednoducha samodiagnoza:treba prstami oboch ruk stlacit brusko vpravo dole a nasledne prudko pustit.Pokial ide o slepak,silno zaboli.Pokial nezaboli,nemusi to byt slepak,moze sa jednat o vajecnik alebo zastavene vetry na nejakom crevnom useku.Ale v kazdom pripade pri pretrvavani bolesti treba sa obratit na odbornika.

majama

...nuz to moze byt aj ovulacia,a pred tym si nemavala bolesti? v kazdom pripade,ak budes mat velke bolesti (inak ja mamvam vzdy velke bolesti)tak chod normalne na pohotovost,aspon ti vysetria krv...

Jajka555

majama: som v strede cyklu.. a tehotna? asi nie, to by si moj gynekolog vsimol, pred tyzdnom som bola na ultrazvuk.

majama

...a nie si v strede cyklu? aj vtedy obcas niekoho pobolieva v podbrusku,ked ovulujes z praveho vajecnika...bolesti nemusia byt akutne,slepak moze pobolievat dlho.ale ak nemavas ani pri ovulacii bolesti tak chod.a nemozes byt tehotna?ked je mimomaternicove tehotenstvo,bolesti su podobne ako pri slepaku...

jajka001_

strasne bolesti su pri akutnom zapale, ked uz ti praskne, ked musis ist hned na operaciu. moze to byt slepak a nemusi, zbehni k doktorke. inak, fajn nick :)
vacsinou slepak pobolieva dlhsie, nie kazdy ide hned k doktorovi, az ked to naozaj velmi boli

delphia

diagnostikovat sa to samozrejme ze cez net neda. aj lekari dospeju ku konecnej dg az po palpacnom vysetreni a na zaklade vysledkov krvi- hlavne leukocit a CRP. takze smer lekar