Uz treti den ma jemne pobolieva na pravej strane pri pupku, dole v podbrusku na pravej strane a prechadza to do krizovej oblasti. Bolesti nie su silne. Je to zapal slepeho creva? Citala som, ze pri tom su neskutocne bolesti, no ja take bolesti nemam. Moze to byt len niecim podrazdene?
slepak??
Jednoducha samodiagnoza:treba prstami oboch ruk stlacit brusko vpravo dole a nasledne prudko pustit.Pokial ide o slepak,silno zaboli.Pokial nezaboli,nemusi to byt slepak,moze sa jednat o vajecnik alebo zastavene vetry na nejakom crevnom useku.Ale v kazdom pripade pri pretrvavani bolesti treba sa obratit na odbornika.
...nuz to moze byt aj ovulacia,a pred tym si nemavala bolesti? v kazdom pripade,ak budes mat velke bolesti (inak ja mamvam vzdy velke bolesti)tak chod normalne na pohotovost,aspon ti vysetria krv...
majama: som v strede cyklu.. a tehotna? asi nie, to by si moj gynekolog vsimol, pred tyzdnom som bola na ultrazvuk.
...a nie si v strede cyklu? aj vtedy obcas niekoho pobolieva v podbrusku,ked ovulujes z praveho vajecnika...bolesti nemusia byt akutne,slepak moze pobolievat dlho.ale ak nemavas ani pri ovulacii bolesti tak chod.a nemozes byt tehotna?ked je mimomaternicove tehotenstvo,bolesti su podobne ako pri slepaku...
strasne bolesti su pri akutnom zapale, ked uz ti praskne, ked musis ist hned na operaciu. moze to byt slepak a nemusi, zbehni k doktorke. inak, fajn nick :)
vacsinou slepak pobolieva dlhsie, nie kazdy ide hned k doktorovi, az ked to naozaj velmi boli
diagnostikovat sa to samozrejme ze cez net neda. aj lekari dospeju ku konecnej dg az po palpacnom vysetreni a na zaklade vysledkov krvi- hlavne leukocit a CRP. takze smer lekar