môže pomôcť pauza vo vzťahu

Príspevok v téme: môže pomôcť pauza vo vzťahu
Michala11111

ahojte s priatelom sme spolu už skoro 4 roky z toho dva roky spolu žijeme. A pravda je taká že sa velmi lúbime avšak už po pol roku nášhoo vzťahu sme sa začali v kuse hádať a trvá to doteraz, v podstate sú to hlúposti ale hádky sú búrlivé, alebo čo je možno ešte horšie končia sa aj trojdnovou ignoráciou. Aj teraz sme sa tak pohádali a rozmýšlam nad pauzou, totiž priatel si ma vôbec neváži ked sa hádame nadáva mi že som sprostá trubka pritom ja mu tak škaredo nehovorím. Pauzu som navrhla ja a priatel súhlasiil, chcela by som docieliť aby si uvedomil že mu chýbam a tak že si ma bude viac vážiť. Ale na druhej strane mám obavu že mi bude príliš chýbať a že mu aj tak za pár dní zavolám. A je tu aj ten problém že kedže spolu žijeme v jeho byte odsťahovala by som sa k mame, čo neviem ako príme. Prosím vás naapíšte mi váš názor a či niekomu pauza už pomohla

salatka

pauza vo vztahu nikdy neprospeje, ak si to neviete vyriesit normalne, tak pauza tomu nepomoze ..aj jas om si dala s piratelom pauzu ..tiez sme spolu boli skoro 4 roky ..a ako ano po 2 tyzdnoch to zase bolo vsedtko super .. chybala som mu , bol uzasy a vsetko ..ale aj tak sa to o tristvrte roka skoncilo ..take pauza nie ...bud vztah alebo nie ..traba sa porozpravat na tuto temu s

Alexandra198

To co pises som presne zazila aj ja sama...............
Nepovedala by som ze sa velmi lubite, pokial by to tak bolo tak by ti nedaval do trubiek. Moj ex priatel mi takisto nadaval, tiez sme boli spolu 4 roky, a 2 z toho sme byvali spolu...............zacali sa hadky a ignoracia presne ako u teba......................neviem ci vam pomoze pauza ak mam byt uprimna, my sme sa rozisli, resp. on so mnou, potom sa chcel vratit ale uz to nebolo ono,uz to bolo ine, a dovera sa stratila.................podla mna by ste mali vyriesit ten problem alebo sa nadobro rozist..........lebo ak sa stale hadate a pod. nic to neprinesie dobreho do vztahu......len smutok.......pouvazuj o tom