Včera som sa dozvedela hroznu spravu...Mám 17 rokov, chodila som pol roka s jednym chalanom...veľmi moc som ho ľúbila..a ešte aj ľúbim..dozvedela som sa ze sa bozkaval s inou babou...Včera sme sa aj rozišli..v dobrom...len môj problém je že ja tak hrozne moc nenávidím to dievča, síce ju vôbec nepoznám ale nenávidím ju...a ešte že ja ho stále ľúbim, tak ako ľúbim jeho som ešte nikoho neľúbila..neviem si predstaviť ako dalej budem bez neho...proste tie pocity sa nedaju ani opisat...je tu niekto kto zažil podobnu situaciu? ako ste sa vyrovanli s podobnymi rozchodmi?
PODVIEDOL MA :(
aninevlasy:ako odpoveď trefná 2x rozvedená,a môžem sa ťa opýtať koľko máš rokov a ešte otázka máš stále energiu začínať s novým vztahom?ja som rozvedená raz a teraz mi skrachoval dlhoročný vzťah a nemá energiu ani chuť na druhý od teba by som si dala aj poradiť bereš to s nadhladom
prečo nenávidíš ju a nie jeho ?
chyba...on rovnako ako teba oblbuje ju
Presne tak, ani ja nechcem nikoho ineho, predstava ze by som chodila s niekym inym je pre mna nepredstavitelna..urcite nechcem ziadny vztah teraz...ale verme ze tam niekde na nas čaká niekto další s kým budeme štastnejšie:) ved čo iné nám už zostáva? :D
Mozno by to vyriesil niekto novy, ale som v obdobi, ked si fakt neviem predstavit mat po boku niekoho noveho...ani sa nejak nepokusam nove kontakty nadvazovat. Proste nemam chut na novy vztah:)) kazdopadne cas urcite vsetko vyriesi a ktovie, mozno nam naozaj pride do cesty ktosi novy prave vtedy, ked to budeme najmenej ocakavat:))
alzbee - tak to je dobre ze ste si zachovali aspon kamaratsky vztah:)toto vlastne bolo prvy raz co ste boli v kontakte od rozchodu, nie? no ja byvaleho stretavam v poslednej dobe castejsie ako by som chcela, mam na neho vazne "stastie", som zvedava ze keby ho nestretavam ci by sa mi bol ozval...mam taky pocit ze nam pomoze len čas, alebo niekto iny aby sme na nich zabudli :)
bejbyna: dakujem:)) dufam, ze sa obidve co najskor vyliecime:)) ale vies, co sa dnes stalo? on mi napisal na nete, ze ako sa mam...a zhruba taku hodinku sme si pisali o skole, cestovani, zabave, pocasi..ale nas dvoch sme vobec neriesili. Zrejme mal nejaku slabu chvilku, a tak napisal..my dvaja sme sa nerozisli v zlom. Sme dospeli ludia a vieme, ze za nieco sa na seba hnevat by bola hlupost, i ked ten nas vztah bol tiez taky, ze viac som sa trapila, nez stastna bola. Obaja vieme, ze zrejme nikdy na seba nezabudneme a budeme sa mat navzdy radi...a ktovie, mozno sa aj stale lubime, ale vieme, ze ako par nedokazeme fungovat:(
alzbee - uplne sa viem vzit do tvojej situacie, aj ja by som ho velmi chcela pobozkat ked ho stretnem, ked ho vidim srdce mi bije ako blaznive...ale nas vztah bol ku koncu katastrofalny, som sa iba trapila, takze vlastne nechcela by som s nim uz chodit...sama neviem ci ho lubim, je laska to ze na neho stale myslim ? ze sa bojim toho ze ho raz zbadam s inou? to ze sa rano zobudim a prva myslienka je na neho? takisto vaham ci je to laska alebo len taky ten porozchodovy stav...veľmi mi pomaha to ze viem ze nie som sama kto ma podobne trapenie...velmi ti prajem aby to tvoje trapenie co najskor skoncilo...pretoze zazivam podobne a viem ze je to skutocne hrozny pocit...
bejbyna: ani neviem, ako ti odpovedat...naozaj neviem urcit, ci ho stale lubim. Mozem povedat tolko, ze mi stale na nom zalezi a ze casto (temer stale:)) nanho myslim, ze ako sa mu asi dari...mam chut ho bozkavat, objimat, pomilovat sa s nim, no vobec neviem, ako by som sa spravala, kebyze ho stretnem. A i napriek tejto tuzbe po nom si zrazu uvedomim, ze ved ten vztah sa ani vztahom nedal nazvat a poviem si, ze treba ist dalej. Ale viem, ze kebyze ho stretnem, tak by mi vyskocilo srdce z hrude (ale to je dost nemozne, kedze sme kazdy z ineho mesta)...ale naozaj si sama neviem odpovedat nato, ci je to laska alebo len taky porozchodovy stav? Ze clovek na jednej strane akoby tuzil vratit sa do starych casov, ked bol milovany, no na druhej strane vie, ze zrejme by to uz nikdy tak neklapalo:( Proste bol tri roky sucastou mojho zivota a ja si momentalne neviem predstavit, ze by som raz opat mala niekoho (a s niekym sa) milovat...je to take debilne obdobie, ktore dufam, ze raz prejde...
fiiiha??.2x rozvedena???:)
To asi fakt neriesis.
ahoj,
ani nečítam to celé.
Hned ti poviem že si mladučká a ešte zažiješ vela takých to grotesiek....
Ja som 2x rozvedená a hadaj prečo....
LEBO MEDVEĎ???
nie preto že chlapy su lovci...
furt sa budu onačiť.
Bud budeš slepá,alebo on bude šikovný to sa len tak hovorí/vtedy ty budeš spokojna a ani vo sne ta nenapadne že sa kurvy.
Chlapy sa nehonia preto že mi sme zlé ale preto že oni sa už dlho nerealizovali....teda nelovili.
Neviem ake máš IQ ale každa priemerna tomu rozumie.
Hlavne sa neobvinujte že ste niekde zlíhali.....................