Neucinne ockovanie! DR.Mark Randal rozhovor Anita Petekova

Príspevok v téme: Neucinne ockovanie! DR.Mark Randal rozhovor Anita Petekova
SISINKAAA000

rozhovor s Dr.Mark Randalom

www.ockovanie.org a rozhovor s Dr.Mark Randalom
dr.Mark Randal

ockovanie vobec neucinkuje spravne citate vobec!!!!ide len o peniaze a zistite si ake velke!!!clovek neinformovany moze kludne aj umriet a co deti ?nase malinke kolko ortute znesu?hlinika?v hlavicke?kolko ich umiera prave po ockovani proste si to precitajte a budete v soku comu sme verili!!!
ANITA PETEKOVA A OCKOVANIE VIDEJKO

RNG

inac aby niekto nedostal myslienku, ze som to spravil sam od seba, moje rozhodnutia su od roznych alternativnych lekarov, ktory maju uspech s inymi prostriedkami a metodami, ako pouziva vseobecne klasicke lekarstvo.
Ja ich navody a prostiedky len kopirujem, samozrejme po case, ked viaceri pouzivaju tie metody a maju rovnake uspechy. Ja rozhodne nechcem sluzit ako pokusny kralik na nove, aspon niekolko rocne metody a rozhodne nie take, co pouzivaju rozne jedovate a skodlive materialy(zive virusy, formaldehyd a ortut=neurotoxiny,hlinnik, a rozne zvieracie materialy rovno do krvi, v znacnych davkach, vyssich nez povolena expozicia urcena hygienikmi)

RNG

V daniom programe stale zdoraznoivali, ze sa jedna o velmi vzacnu reakciu(very rare) ale samozrejme to nesprevadzali ziadne cisla, tj kolko ludi ju zatial dostalo.
Naviac sa jednalo o rychlu(10 dni) a velmi silnu reakciu, a kolko ich je slabsich, tiez skodlivych alebo ovela neskor a postupne sa hromadiacich z roznych vakcinacii a ich kombinacii!
A kolko ich lekari vyhlasia za nijak nespojenu s vakcinaciou, len "nahodne koincidencnu, lebo tie vakciny su predsa bezpecne".

Neda sa nic robit, treba si na to dokladne posvietit , na cele tie programy, na vsetky vakciny a ich zlozky a cisla musia vijst na javo. Tj pravdive cisla, nie tie, co poskytuje skupina ludi, spojena s vakcinami, ich vyrobou a ludi, ktorych pouzivaju na kontrolu a potlacanie pravdy okolo vakcin.
MOja generacia dostala len celkom malicko vakcin a pokial viem, sme ovela zdravsi, nez dnesne deti s hromadami zdravotnych problemov, alergii a podobne.Ja som slovo alergia okrem sennej nadchy nepoznal, ani nikto s mojich spoluziakov nic take nemal a to sme boli spolu v skole prirody, pionierskych taboroch a tam by som to jasne videl.
A ja som pevne presveceny, ze kedze sa to odohralo(oslabenie zdravie deti) pod dozorom zdravotnictva, ze ludia v zdravotnictve a v politike su za to zodpovedni a je v tom namocene tisice ludi na maskovanie.
Ja osobne som od 17 rokov nedostal ziadnu injekciu ani ustnu vakcinu s vynimkou raz, ked som sa porezal a potreboval som niekolko stychov, tak mi pichla sestricka injekciu s tym ze je to umrtvenie a potom dalsiu,na umrtvenie a dodatocne mi povedala, ze prva bola protitetanova.
Tj podvod, lebo s tym by som nesuhlasil, ved som sa porezal na brusnom kolese, ktore sa vyraba sintrovanim pri teplote vyse 1500 stupnov celzia, takze je perfektne sterilne a pri bruseni su na nom vysoke teploty(iskry,) cim sa samozrejme aj dalej sterilizuje.
Taketo a podobne podvody su v nemocnici na dennom poriadku, kde ti daju injekcie, infuzie a rozne pilulky casto bez akehokolvek vysvetlenia, lebo co by sa s tebou babrali "nadludia", ked si ti obycajny laik, tj nemas ani len pravo na informaciu, musis im len slepo doverovat!
Nuz ja osobne som takeho spravania mal dost a vzal som si svoj osud do vlastnych ruk a dobre som spravil.
Hoci som na tom bol horsie, ako vacsina mojich rovesnikov(nachylnost od detstva na rozne plucne nakazy, hrozne dlhe pracovne hodiny, nedostatok odpocinku a spanku...), dnes som na tom ovela lepsie.
Potlacil som plno nakaz expresne, napravil rozne problemy s klbami, podstatne zlepsil cukrovku(bez pouzitia liekov, len zmenou stravy a roznymi doplnkami), precistil cievy lecitinom na lepsiu cirkulaciu a zlepsil travenie a absorbciu potrebnych latok.

kaciatko7

tu je zaujimavy clanocek, ktory poukazuje na to, ze to s tymi vakcinami asi nebude vsetko s kostolnym riadom. ked su take bezpecne a ucinne, preco sa potom urciti vyvoleni idu zaockovat zvlastnou vakcinou bez urcitych skodlivych prisad????
je to na zamyslenie
www.osud.cz
ludia by uz konecne mali otvorit oci a nerobit farmaceutickemu priemyslu (mimochodom mozno vynosnejsiemu ako je ropny) pokusnych kralikov na ukor svojho zdravia.

RNG

ako obvykle, zase osobne utoky miesto toho, aby sa brali do uvahy fakty o vakcinach, ich obsahu, ich postrannych ucinkoch a ich naozajstnej uzitocnosti. Co sa tyka stepenia proti chripkam poslednych 20 rokov v USA, uz aj oficialne museli lekari uznat, ze nie je prakticky vobec ucinne, aj ked sa este oficialne brania proti skodlivym ucinkom vakcin. Nuz necudo, lebo ked vide na javo, kolko ludi nimi bolo poskodenych, tak to bude doslova revolucia a stovky miliard v monstroznych sudoch, co samozrejme neprispeje ani zdravotnemu priemyslu a velmi pravdepodobne ani narodu celkove, len advokatom.
Takze t4n pristup=potichu stiahnut skodlive latky z vakcin, co sa uz teraz odohrava, je asi najlepsi kompromis.
Ale do toho pada bomba farmaceutov, ktori chcu nanutit strasenim na ludi este ovela viac novych vakcin pod ruskom"pomoci" nuz a to veru im nemozno dovolit.
A treba si na nich posvietit, lebo dosial sa skryvali za "vyrobne tajomstva" a dosial neuvadzaju vsetky zlozky pritomne vo vakcinach, takze ludia nemaju informacie, vcitane lekarov a odbornikov mikrobiologov, co vlastne chcu ludom nanutit a ake dlhodobe ucinky tieto rozne latky budu mat.Ani len pristup k vyskumnym datam, co by podla zakona, ked je nieco vladou nariadene mali obcania mat ako "pravo na verejne informacie("Freedom of information act", v USA)

V potravinach jednoznacne napr odsudzuje vacsina geneticky manipulovane materialy, ale vo vakcinach ich tam davaju vyse 20 rokov potichu, a tie nejdu cez zaludok, kde by sa pripadne mohli rozlozit, ale rovno do krvneho obehu, aby sa stali sucastou tela.A s nimi aj rozne zvieracie virusy, ktore by sme inac nedostali a ktore sa mozu v nasom tele takto udomacnit spolu s roznymi inymi materialmi, ako napr cudzie bielkoviny a podobne.
A to uz je "ine kafe"!!!

Neviem pochopit ludi, ktori tu obranuju taketo divne praktiky, kde je mozne hromadne ohrozenie ludi, co sa podla mnohych tu uz uvedenych clankov od roznych lekarov aj stalo a zatutlava sa.

janek

xxxx-ty si iny pripad!!!!
co tu trepes o hygiene???!!!
si precitaj nieco o minulosti a ich navykoch!!!!!
Ty si dalsi co priletel z marsu?????

xxxx

Tie choroby proti ktorym sa ockuje zacaly miznut este pred ockovanim, lebo ludia mali kvalitnejsie byvanie, viac jedla, viac hygieny, cista voda no s chlorom bez bakterii.
Farmaceuticke firmy potrebuju, aby mali ludia autoimunne ochorenia, cukrovku, astmu a ine, aby mali miliardove zisky. Neviem ci by slo, ak mate znameho v labaku, zozente vakcinu strhnite etiketu a dajte do labaku nepovedzte o co ide. Asi ten test bude dost drahy. Dat overit nebezpecnu davku ortut, hlinik, formaldehyd, karbonaty, fosfaty, polysorbat, fenoxietanol, nervove jedy. Su vyrabane na rakovinovych bunkach a najnovsie uz geneticky. Je tam aj 100 zloziek. Ockuju v 2 mesiacoch a skor aby sa nezistilo ze tie choroby su od ockovania ale od narodenia.

Ak by ludia ochoreli na tetanus vyliecia ho alebo zomre. Ale na cukrovku bude od nich nakupovat inzulin kopu rokov. Male dieta ma rakovinu a na nu su najdrahsie lieky.

RNG

Inac tetanus sa v Europe prakticky "nekona", lebo samotna bakteria je v pode dnes velmi zriedkava, takze ani ludia, ktori nie su zaockovani ju nedostavaju v nejakych alarmujucich mnozstvach.
Tetanus sa prenasa len infikovanim hlbokych ram a este aj po infekcii a prvych prejavoch(teda ked sa to nezanedba) sa da velmi ucinne vyliecit mnohymi antibiotikami.
A nemoze vytvorit ziadne epidemie, to je zamerne mylne sirena informacia.
Informacia???.
Nazvime to spravne, bohapusta loz!!

RNG

je velmi dolezite, aby nezavisli ludia(tj taki ktori nezavisia od ziskov a medickeho priemyslu ako takeho) presetrili dokladne VSETKY ockovania, latky v nich, starsie a dnesne statistiky ucinnosti, postrannych ucinkov a podobne, aby sme sa mohli dozvediet naozajstnu ucinnost ci skodlivost ockovani, nielen byt prinuteni jednostrannou informaciou materialne zainteresovanych ludi , ktori samozrejme ze tlacia svoje zaujmy a su ochotni robit dokonca aj vyslovene podvodne vyhlasenia a potlacat pravdu okolo ockovania.
A to najma, ked tito ludia a ich vplyv je tak silny, ze su schopni manipulovat prakticky celu tlac, televiziu a dokonca aj medicke zaznamy v roznych medickych knizniciach a jednotlivych ucebniciach pre lekarov.
A v poslednom case si "kupili" aj politicke systemy a vlady, ktore sa snazia nekompromisne tlacit ich zaujmy a to aj proti platnym ustavam v roznych krajinach.
Co je vela, je vela.
Nikto by nemal v demokracii mat takuto moc, nech sa brani akymikolvek vysvetleniami, ako nas" chce obranovat" a robit nam "dobre"
Z historie su zialbohu zname mnohe pripady takych "dobromyselnych" z ktorych sa nakoniec vynorili bezohladni diktatori.

sama

súhlasím tak na pol,veríš tomu ,že národ je ochotný prijať aj to ,že budú ľudia umierať na choroby ,ktoré sa tu vďaka očkovaniu nevyskytovali?napríklad tetanus?Podľa mňa je očkovaní veľa ,máš pravdu ,ale niektoré by som určite ponechala.A čo tak naučiť deti umývať si rúčky pred jedlom?A pri kašli neohrozovať ostatných kvapôčkovou infekciou a priložiť si vreckovku?A čo keby chorí ostali doma v posteli?