V daniom programe stale zdoraznoivali, ze sa jedna o velmi vzacnu reakciu(very rare) ale samozrejme to nesprevadzali ziadne cisla, tj kolko ludi ju zatial dostalo.
Naviac sa jednalo o rychlu(10 dni) a velmi silnu reakciu, a kolko ich je slabsich, tiez skodlivych alebo ovela neskor a postupne sa hromadiacich z roznych vakcinacii a ich kombinacii!
A kolko ich lekari vyhlasia za nijak nespojenu s vakcinaciou, len "nahodne koincidencnu, lebo tie vakciny su predsa bezpecne".
Neda sa nic robit, treba si na to dokladne posvietit , na cele tie programy, na vsetky vakciny a ich zlozky a cisla musia vijst na javo. Tj pravdive cisla, nie tie, co poskytuje skupina ludi, spojena s vakcinami, ich vyrobou a ludi, ktorych pouzivaju na kontrolu a potlacanie pravdy okolo vakcin.
MOja generacia dostala len celkom malicko vakcin a pokial viem, sme ovela zdravsi, nez dnesne deti s hromadami zdravotnych problemov, alergii a podobne.Ja som slovo alergia okrem sennej nadchy nepoznal, ani nikto s mojich spoluziakov nic take nemal a to sme boli spolu v skole prirody, pionierskych taboroch a tam by som to jasne videl.
A ja som pevne presveceny, ze kedze sa to odohralo(oslabenie zdravie deti) pod dozorom zdravotnictva, ze ludia v zdravotnictve a v politike su za to zodpovedni a je v tom namocene tisice ludi na maskovanie.
Ja osobne som od 17 rokov nedostal ziadnu injekciu ani ustnu vakcinu s vynimkou raz, ked som sa porezal a potreboval som niekolko stychov, tak mi pichla sestricka injekciu s tym ze je to umrtvenie a potom dalsiu,na umrtvenie a dodatocne mi povedala, ze prva bola protitetanova.
Tj podvod, lebo s tym by som nesuhlasil, ved som sa porezal na brusnom kolese, ktore sa vyraba sintrovanim pri teplote vyse 1500 stupnov celzia, takze je perfektne sterilne a pri bruseni su na nom vysoke teploty(iskry,) cim sa samozrejme aj dalej sterilizuje.
Taketo a podobne podvody su v nemocnici na dennom poriadku, kde ti daju injekcie, infuzie a rozne pilulky casto bez akehokolvek vysvetlenia, lebo co by sa s tebou babrali "nadludia", ked si ti obycajny laik, tj nemas ani len pravo na informaciu, musis im len slepo doverovat!
Nuz ja osobne som takeho spravania mal dost a vzal som si svoj osud do vlastnych ruk a dobre som spravil.
Hoci som na tom bol horsie, ako vacsina mojich rovesnikov(nachylnost od detstva na rozne plucne nakazy, hrozne dlhe pracovne hodiny, nedostatok odpocinku a spanku...), dnes som na tom ovela lepsie.
Potlacil som plno nakaz expresne, napravil rozne problemy s klbami, podstatne zlepsil cukrovku(bez pouzitia liekov, len zmenou stravy a roznymi doplnkami), precistil cievy lecitinom na lepsiu cirkulaciu a zlepsil travenie a absorbciu potrebnych latok.