najhorsia noc v zivote

Príspevok v téme: najhorsia noc v zivote
smutna 36

asi tyzden a pol dozadu som mala strasne hnusny sen,tazko sa mi to pise mam z toho zimomriavky.snivalo sa mi ze sa nam stratila osem rocna dcerka a my sme ju dva dni nehladali ze sa vrati sama.boze je my zle z toho co pisem.po dvoch dnoch som isla po nejakom dlhom asfaltovom chodniku popri ktorom bola taka asi meter vysoka trava .hrali sa tam nejake deti a ked som isla popri nich tak niektore z nich odhrnulo to travu a tam lezala moja mala.uvidela som jej tvaricku mala na nej plno much a pery mala pootvorene akoby chcela nieco povedat.vtedy niekto povedal ze volala na mamu.vtedy som sa prebudila preplakala som zbytok noci a otvedy to mam pred ocami.nie som schopna povedat to ani manzelovi nemozem lebo to niesom schopna vypovedat.pise sa mi to lahsie.mam strach aby sa jej nieco nestalo.nikdy si nepamatam aby sa my nieco snivalo a teraz toto.prosim ak mi moze niekto vylozit ten sen budem velmi vdacna.

mar/ka

nieco si pozerala v telke a teraz sa Ti to pomiesalo. Mne staci vidiet nejaku blbu ukazku z filmu a mam hororove sny. mam velku fantaziu, ktora sa mi vyburuje v snoch a take i horsie sny mam dost casto a to fakt ani horory nepozeram. uz si z toho nic nerobim,hoci po tej noci ma to prenasleduje ako neprijemnost.. ale je to len sen, netreba za tym nic vidiet, neboj sa o malu nic sa jej nestane

tyjamy

mne sa tiez casto snivali strasne sny hlavne o synovi...v poslednom case aj o vnucke..ze sa utopila a pod...pytala som sa na to jednej psychologicky co to znamena...vysvetlila mi..ze to nic zle neznamena..len si robim prilis starosti o tych ludi...ono..so synom som si kadeco prezila..a mala som o neho hrozny strach...a vnucku mozno az prehnane ochranujem...bojim sa aby sa jej nic zle nestalo...a z toho vznikaju tieto sny...tak sa ukludni..