doucovanie-kolko si vypytat???

Príspevok v téme: doucovanie-kolko si vypytat???
doucovanie

dostala som ponuku doucovat dceru mojej znamej anglictinu, ja som studentka bilingvalneho gymnazia a doucovanie je iba na urovni 5.rocnika zakladnej skoly, aby sa naucila trosku rozumiet hovorit, a pytali sa ma kolko by som si predstavovala ze by platila a ja neviem.
kolko sa tak pyta za hodinu doucovania anglictiny a aby to bolo take ze sa to nebudem hanbit povedat znamej, predsa cudzim je to lepsie...
poradteee

pietro

usiko, ja som bohuzial stastie na slovenskych ucitelov jazykov nemala, vsetko, co som sa naucila bolo v Anglicku, kde som chodievala na jaz. pobyty od 15tich rokov od anglickych ucitelov a potom v USA. A ver mi, moj manzel zijuci 20 rokov v USA mi tiez velmi pomohol, hoci za ucitela nestudoval. Moje byvale spoluziacky, ktore vystudovali ucitelstvo angliny na Slovensku sa na moju anglictinu nechytaju, takze mozu mat neviem ake znalosti ucit, ked jazyk jednoducho neovladaju. Ibaze moje znalosti stali dokopy aspon 5 milionov korun, nebolo to zadarmo a nastastie mi ich rodicia mohli poskytnut...

usiko

pietro,

ale ved vravim, ze netreba sa ohanat tym, kolko skol som v danej reci studovala a ci som zila v USA, ale tym, ci som studovala aj to, AKO UCIT, teda Didaktiku daneho jazyka..a pedagogiku.......a to bez skoly vies len, ak si sa narodila ako ucitelka.....co preddpokladamm nikto nie ....

pietro

usiko, samozrejme, ze ide o to naucit, ale nie sposobom- a toto je present perfect a podobne. To je zaklad, aby ucitel vedel aj naucit. Ja som nemyslela akurat operky:) Mam vystudovane dve VS v USA, takze jazyk ovladam nielen na hovorovej urovni, ale aj gramatiku..., tak viem, o com tocim. Istu dobu som studovala na Harvarde, kde je znalost jazyka na vysokej urovni pozadovana:)

kristalova

ja doucujem a ucim francuzstinu a berem 10€ na hodinu... :) takze tych 10 sa mi nezda prehnane, navyse ked si ucitelka... (ja som este len studentka, ale tak bola som rok vo francuzsku)

simona987

kto tu je z BA a doucuje anglictinu za rozumnu cenu?:) urcite nie 10 €, najlepsie by bolo tak ako pisalo usiko - 4-5 €:) najde sa niekto?:)