Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nobelova cena za mier

lulu.

premese, to si vazne mysis? v denesnej dobe internetu, cestovania, novin, volne dostupnych informacii moze mat kazdy nazor (aj pravdivy nazor) na hociktoru krajinu, politicku situaciu, kulturu..Takze klud,ty zato ze tam zijes (co nic neznamena)nemas patent na mudrost..

peremese

bublik, haha, no ja jojku nepozeram, nakolko 10 rokov zijem v USA, ty chytra:)Osobne som volila Obamu, kedze uz nejaky ten rocik mam uz aj obcianstvo a nedovolila by som sa miesat do niecoho, o com nic neviem z prvej ruky a hlavne nie do krajiny, v ktorej som nikdy v zivote nezila.

shantal

bobla, si hlupa/y

ani podla mna si ju nezasluzil, uz aj nobelova cena je uplacani a populicnych tahoch, je to smutne...na svete je ovela ovela viac ludi, co by si n.c. za mier zasluzili viac

bobla

peremese/ suhlas s tebou.
bublik/ sorry, ale ty sa asi fajne nudis, ked si stale na nete. rozpravka sa da precitat aj nemluvnatku. ono to bude vnimat a bude spokojne, ze mamicka je pri nom a nie za netom.

bublik

a to ze v amerike potlaca zakladne ludske prava a slobody to sa ti tiez zda na nobelovku hej? mozno ak by si sa o to zujimala hlbsie a nie len pocuvala co ti povedia v spravach na stv1 alebo nedajboze na jojke, tiez by si bola znechutena.

bublik

ja mam zase rada takych co si nedovidia na koniec nosa, to ze sa zaujimam o veci ktore sa deju v zahranici je podla mna celkom prirodzene, kedze v tomto globalizovanom svete nie je ziadny stat sam pre seba a uz vonkoncom nie usa. a zoskrabkavanie hovienok volim dobrovolne z dovodov uz spominanych, jednym z nich je aj ekologia, ktorou sa okrem ineho pan barack tak ohana. a do mojej financnej situacie nevidis tak nekomentuj.

peremese

bublik, ale nepovedal, ze zrusi chlapov v iraku ihned, povedal, ze sa tak stane v lete 2010. Co myslis, ze je to take jednoduche, ze ich posle domov na druhy den? Ked do toho nevidis, tak fakt nekomentuj, takych mam najradsej, navyse ani nezijes v USA, takze ta to stvat nemusi, radsej sa zaoberaj tym, kto vladne na Slovensku. Ti vojaci tam nie su z tvojich dani...A radsej sa postaraj o to, aby si mala na pampersky a nemusela zoskrabavat z plienok hovienka.