Som alkoholička, neviem či to niekto v mojom okolí vie......

Príspevok v téme: Som alkoholička, neviem či to niekto v mojom okolí vie......
alkoholička

som alkoholička, nechcela som si to nikdy pripustiť, ale dnes viem, že musím veci pomenovať tak ako sú... pijem.... pijem, lebo život je krajší, keď mám v sebe alkohol.... chodila som k psychologičke, stojí ma to 15 eur na hodinu, ale nemá to žiadny efekt... chcem vedieť aké sú vaše názory..... neodcudzujte ma, že som padavka, prosím poraďte mi, ako mám prestať piť, nemôžem ísť na liečenie, mám náročnú prácu a nemám nárok na PN-ku..... chcem to vyriešiť potichu, aby o tom nikto nevedel.... Ďakujem dopredu za váš čas.....

nealko

alkoholička,
to, ze nemas narok na PN-ku, je blbost. aj nas pan premier ma narocnu pracu a ked mal zdravotny problem, tak bol na PN-ke.
nepisala si, ci sa opijas, kedy pijes, ci ta niekto videl opitu, atd. mozno si myslis, ze okolie to nevie, ale na alkoholikoch je vidiet, ze su alkoholici a zvlast u zien. vodnate oci, do cervena plet, niekedy popolava, vychudnute zadky-tak smiesne, traslave ruky a samozerjme prepity hlas, ci dych. teda aspon ja to viem odhadnut, ci niekto pije alebo nie.
mala by si s tym seknut raz a navzdy! proste sa nenapi. nalej si radsej dzus, ci cistu vodu, vypi to akokeby tam bol alkohol. ja viem, ze si povies, ze mne sa to lahko hovori, ale tak som z toho dostala mojho manzela. uz 8 rokov nepije a to bol riadny alkoholik.

elle

Len by ma zaujimalo ze ako zvladas tu svoju narocnu pracu plus pitie. Podla mna netrpis touto diagnozou, resp. nie si na tom tak zle a mas sancu sa z toho dostat. Pijes len po veceroch, nie?

NADEJKA

a tvoje okolie to urcite vie len taktne mlcia,robim vkrcme poznam take pripady takze viem,ze liecenie velmi nie,kazdy kto sa stade vratil zacal pit este viac alebo si doniesol aspon depku.v tichosti ambulantne to zvladnes ak chces

ninka255

je to všetko o pevnej vôli,avšak ked ju nemáš asi Ti nič iné nezbýva ako ísť na liečenie.ked si sama nedokážeš povedať dosť a prestať s tým,nevidím iné riešenie.