Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Precitlivelost

Príspevok v téme: Precitlivelost
Chilli Papricka

Ahojte. Prosim poradte mi, co mam robit so sebou. Strasne ma zlosti, aka som citliva az precitlivela na rozne podnety. Napr. pohadame sa trosku s priatelom, ani to nie je velka hadka, len vymena nazorov, alebo len povie nejaku poznamku, ktora nesadne velmi dobre a mne uz idu slzy do oci a hned sa uzavriem do seba a zmlknem a snazim sa tie slzy nejako udrzat - v tom lepsom pripade sa mi to podari, nejako to predycham, v tom horsom nie a slzy sa mi uz kotulaju po lici.. a priatel hned reaguje, co zase placem.. a mne je to trapne, lebo plakat nechcem, kedze viem, ze to taka vazna vec nie je, aby som kvoli tomu plakala, ale ked tie slzy same automaticky idu do oci.. nieco ako ked sa vam chce kychnut - niekedy to udrzite, ale niekedy kychnut musite :) ... cize cele proste katastrofa. Neviem cim to je, mozno tou HAK, ktoru beriem ale uz dlhsie - asi tri roky. Vzdy som bola viacej citliva, ale toto uz vadi aj mne :) Je tu nejaka taka kocka, ktora ma podobny problem? Ja nechcem byt citlivka, ktora sa hned rozplace. Ja neplacem, aby som vzbudzovala lutost u druheho. Ale co mam robit? Ako udrzat svoje emocie na uzde? Dakujem za kazdu radu.

rada

Nooo dievca, my zeny sme take. Jednoducho hormony s nami takto mavaju. Aj ja som raz za cas a to poriadne taka precitlivela, ze dokonca som hladala problem tam kde nie je. Po case to prejde a dostane sa do normalu. HAK uz neuzivam rok, takze ani neviem potvrdit, ci to moze byt HAK. Minuly vikend som mala jednoducho placlivy vikend :), aj ked az tak na plac ani nebolo. Tento vikend bol plny smiechu a bola som konecne vo svojej kozi. Jednoducho povedz priatelovi (co aj ja hovorievam), ze nech sa nehneva, ze su to asi hormony. A moj priatel odpovie vzdy, ze nevadi, ja milujem tvoje hormooony :o)))). Aaasi tak. Nelam si hlavu nad tym, nech ti priatel pomoze prekonat a hlavne, podporujte sa... Pochopenie, dovera, laska vztah udrzi.