Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem co dalej

Príspevok v téme: Neviem co dalej
editka00

Dlhsie som sa odhodlavala.. ale spustim.. sme manzelia, dost cerstvi..Vyse roka bez sexu, on mi to nevie nejak vysvetlit.Snazila som sa o rozhovor vysledok ziadny.. on proste nevie. inu nema to je jasne.. je len dokonala pohodlny a nazorovo zavisly od matky.. moze to byt psychickeho povodu.. nieco z detstva? Ja fakt neviem.. ina by uz pri nom nebola.Dala by som tomu sancu,lubit ho lubim.. ale uz nemozem. Neviem, ako dosiahnut aby si uvedomil, ze to nie su len moje reci, ze situacia je vazna je to chore.. Navrhla som mu, ze pojdeme za odbornikom.. ale to bolo ze hej hej.. a nic z toho

alzbee

A so svokrou mas aky vztah? ma ta ona v laske? lebo ma napadla taka zrejme uplna absurdna situacia, ze ona mu nejakym sposobom do toho keca, ze aby ste este nemali babatko...alebo nema nejaky zdravotny problem, s ktorym sa ti hanbi zdoverit?

editka00

To asi nie.. on je taky tutko.. to skor ja by som ich mohla mat kolko chcem, lenze to nie je moj styl.. nema kedy, ani kde..riesila som aj tuto moznost, ale nic..

editka00

Pred svadbou to bolo ok,pracoval v cechach, domov na vikendy.. ale to sme si to vzdy vynahradily.. a gay ani eee, no si nemyslim, ze by som prehliadla.. jednoducho to normalne nie je, a neviem, co mu povedat, kam za kym ist.. alebo co riesit.

aluska

neni on gay?len tak sa pytam,lebo ja si neviem predstavit heterosexualneho muza, ktory sa ozeni a nechce sex este aj so svojou manzelkou, ktoru asi miluje, ked si ju bral