Ide ma porazit. Uz surfujem neviemkolko na nete a nemozem zistit cenu - mesacnej elektircenky v BA. Ked niekto viete, tak aj rocnej a este nejakej inej. Pls. Dakujem moc
Kolko stoji elektricenka v BA
Ahoj tu najdes myslim vsetky informacie kt hladas
www.dpb.sk
Ahoj tu najdes myslim vsetky informacie kt hladas
www.dpb.sk
Evka_: nie je to tak, napríklad Petržalka je prvé pásmo... najlepšie je pozrieť si mapu na imhd.sk
Takže prve pasmo je cela BA? Teda samozrejme všetky mestske časti? Ako napr ružinov, nove mesto, stare mesto, ml nivy... a druhe pasmo su napr: Vajnory, Petržalka, Rača... čiže primestske časti Bratislavy? Je to tak? Dik
vrakuňa už nie je prvé pásmo... ružinov samozrejme áno...
dakujem pekne za ochotu
Fuu, to ti neviem poradit, lebo ja nie som z BA...ale tu je jedna mapa a predpokladam, ze to bledomodre je prve pasmo, tak tam si vyskusaj pohladat tvoje zastavky
imhd.zoznam.sk
Byvam v Ruzinove, aj skolu mam v ruzinove, potrebujem to kvoli treningom, ktore mam vo Vrakuni - je to 15 minut cesty. Je to este I.pasmo? Dakujem
Bratislava je rozdelena do pasiem a to prve pasmo zahrna vacsiu cast:)) do druheho pasma patria take okrajove casti ako napr. Devinska Nova Ves...treba si vsimat, ked si budes pozerat na tabuli, ze kedy ti ide bus, tak ci zachadza aj do toho druheho pasma-je to pri jednotlivych busoch zobrazene. Ak nemas na plane chodit do tych okrajovych casti, tak ti staci kupovat si len do 1.pasma..
velmi dik, nasiel som, ale co je to I.pasmo, II. pasmo? dakujem