Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko míňate na oblečenie a obuv?

Príspevok v téme: Koľko míňate na oblečenie a obuv?
Almira

Včera poobede som bola v bratislavskej Hypernove a vyzeralo to tam ako krátko pred Vianocami - množstvo ľudí s kopou tašiek, pred pokladňami dlhé rady. V predajni Deichmann sa takmer nedalo pohnúť nielen kvôli tlačenici, ale všade po zemi boli porozhadzované škatule a topánky. Také dopustenie som už dávno nevidela. TAk by ma zaujímalo, koľko miniete na oblečenie a obuv pred novou sezónou, a ako často si niečo na seba kupujete?

Deeeee

mesacne necham v obchodoch cca 100 € rada vsak nakupujem a predavam na roznych bazosoch, takze konto sa ako tak drzi, mam rada prehlad o veciach a cenach takze do obchodov vyrazam casto, ak nieco nenosim okamzite predavam dalej...skutocne mam obrovsky satnik a botnik, sluziaci aj kamoskam, najviac investujem do kvalitnej kabelky a ako uz kocky predo mnou pisali topanocky

CMu_Q

ja kupujem len v tom najnutnejsiom pripade, resp. ak sa mi nieco moc paci a viem, ze na to peniazky ece mam - tato situacia je spravidla raz za rok, max. 2 krat :)

Vseobecne nakupujem len 2 krat za rok, pred zimou a pred letom-a aj to len to -co potrebujem.

Napr. pokial mi rifle drzia, nosim ich aj 5 rokov. Co sa triciek tyka, kazde leto si kupim aspon jedno nove - podla toho co v sezone leti, a v pripade svetrov - tie kupujem raz za rok, prip. raz za dva roky - svetre tiez zvyknu dlhsie drzat :)

No a bundy (vetrovky) si kupujem raz za 2-prip.3 roky.

Takze, aj ked nakupovanie milujem, financna situacia mi nedovoluje realizovat svoj konicek castejsie. Radsej peniazky dam na jedlo, ze sa poriadne napapam, ako na saty - tie nie su u mna prioritou.

-----
A ak ide o cenu; nezvyknem kupovat drahe veci, rifle okolo 17eur maximalne 18eur. Tricko max 10eur, sveter 10-13eur a pod.

usiko

ja som vylucne sekacovy typ, teda okrem ponoziek, spodneho pradla a topanok mam vsetko zo sekacu......najdrahsie mam vzdy topanky, kupujem tak kazdy treti - stvrty rok...ale silne, kozene, rucne site/ Josef Seibel, Rieker/, na nizkom, stoja tak od 60-80 Eur za jeden par....

ostatne satstvo vylucne zo sekaca, teda maximalne 3.50 Eur za kus, mam kopec krasnych kuskov aj za 75 centov....niekedy za mesiac nekupim ani kus, tento mesiac som kupila uz osatenie za 25 Eur, lebo na zimu treba......plus topanky za 70 Eur - na zimu...minuly mesiac som si kupila topanky prechodne - 50 Eur, a mam topankovy pokoj na tri roky minimalne, mozno aj dlhsie, lebo su to topanky na kopec rokov.....

Inak, viac ako 10 Eur na jeden kus oblecenia /okrem teda topanok/ nedam...uz aj 10 Eur je mi vela, obvykle tak do tych 3.50 Eur, ako som povedala....a do znackovyh predajni ani nechodim, lebo ma rozculuje, ake ceny maju tie casto nekvalitne veci....

a este k tomu, preco v sekacoch - zarabam dobre, takze nie je to otazka penazi...jednoducho sa mi zda na hlavu vyhodit 30 Eur za rifle a tak podobne...pre mna je dolezitejsie stravovat sa zdravo, ako kupovat handry za majland...ale to je moj pristup k zivotu a k veciam....

alzbee

Ja nakupovanie tiez neznasam, ale ked uz naozaj musim ist, tak v prvom rade idem do sekacov, takze tam vela neminiem:)) a ked nemaju nic tam, tak idem do NYeru, Croptownu... no a tam clovek necha aj tych 50 eur za dve veci-za mikinu a tricko dake.. a topanky si kupujem na viac sezon...radsej za ne dam viac prachov (ale max. do 100eur), no mam istotu, ze aj nieco vydrzia. Kdezto raz som si kupila v spominanom Deichmanne a nevydrzali ani rok, tak som ich sla reklamovat a vratili mi peniaze:)