obycajna Indulona na tvar...ano ci nie?

Príspevok v téme: obycajna Indulona na tvar...ano ci nie?
indulonka

ahojte...mam trochu problem s akne a preto sa natieram roznymi specialnymi kremami na akne. Mam ale taky pocit, ze tie mi stale tvar vysusuju-cim sa tvoria aj vrasky a plet je taka mdla. Pocula som taky nazor, ze najlepsie je pouzivat normalne obycajne maste a plet hydratovat. Myslite ze by mohla byt aj Indulona? Aj ked je urcena skor na ruky...nemoze mi to skor uskodit v tom, ze sa mi vyrazky budu viac tvorit? Nemate skusenost?

indulonka

ahoj. Beriem Hak cize nemam plet az taku hroznu ale robia sa mi take podkozne velke vyrazky. Natieram sa Skinorenom ale len na noc plus pouzivam roztok Dalacin. Cez den pouzivam krem na mastnu a citlivu plet kedze sa mi lahko masti tvar kt. obsahuje aj trochu Tea Tree oil. Proste neviem sa orientovat v tolkej ponuke kremov, ktory by som si mala vybrat. Ci je v pohode to co pouzivam alebo plet radsej hydratovat-len sa mi zda ze vtedy sa mi viac vyrazky robia.

jajka001_

nie, na tvar je moc ťažká
radsej obycajne klasicke kremy urcene na tvar ako nivea napr. ale ked mas akne, tak to by som vobec nekremovala, ved to mas mastne dost. treba vyliecit to akne.

endica

ahoj...chcem sa spytat par otazok..potrebujem vediet viac aby som ti mohla poradit...mas tazke akne,alebo len sem-tam zapalenu vyrazku?ako casto sa natieras tymi kremami?a odkial mas tie kremy?od doktora?---v kazdom pripade indulona nie je urcite na pravidelne pouzivanie na plet..