ako sa zoznamit s niekym koho chces strasne spoznat a je to pre mna cudzi clovek? ani nemam moznost sa s nim dat nejak cez znamich do reci......je mi blbe len tak prist a caw,nechces ist na kavu....poradte pls
zoznamenie
A kolko je vas v tej triede? Ak malo, tak sa casom budete vsetci poznat. Alebo mozes ak budete vychadzat z triedy sa nejak nenapadne k nemu "suchnut" a len tak nahodit napr. nuda to bola, alebo zaujimava hodina, rozumel si tomu? Kedy bude ta pisomka? Moznosti je vela.
mne nevadi,keby mal vztah,ale nevyzera,zeby mal,a ajkeby tak co....
...uz som s nim sedela na obede ,a myslim,ze aj pozera po mne,mam pocit aspon ten ,parkrat sa nam uz stretol zrak,ale si nechcem namyslat.....
.....v tiriede si k nemu urcite nesadnem,vaacsinou sedime vedla tych istych.
sadni si na prednaske k nemu, alebo blizko neho, nechod s kamoskou, ale sama a finguj, ze ti nepise pero, skus si pozicat od neho, daj si zuvacku a ponukni aj jeho, urob sa nesikovnou a nech ti nieco spadne, uvidis ako zareaguje.... ak si to nebude vsimat, nebud viac vtierava. vsak ked ho enpoznas, nemozes vediet, ci nema vztah, nebolo by to potom prijemne...
tak si k nemu sadni na prednaske a potom zacni:" bol si aj na minulej prednaske? lebo ja nie,nepordais mi co...bla bla"
zoznamuje sa vacsinou s kamosmi kamosov o ktorych uz daco vies....abo od situacie,ked to je potrebne sa k dakomu cudziemu ozvat....
a nie,len tak s niekym s kym nemas sa dovod bavit zatial.
ano to ma napadlo si poznamky vypitat,ale zas poznanmky si mozem od hocikoho ineho opitat,a ked si od neho uz mu dojde ze sa mi paci
To by ma teda zaujimalo, preco by sa niekto zoznamoval s niekym inym, ako cudzim clovekom.
Ved ak mate spolocne hodiny, tak sa ho spytaj ci ti nepozicia poznamky, alebo ci ucivu rozumie, ci ti s tym nemoze pomoct. A mas to.
karioll ma dobry napad...mozes sa zbizit s jeho kamosmi az ich poznas a potom sa nejak tak "akoze" spoznas aj s nim...alebo neviem uz mi to nezapina idem spat. zajtra sa zastavim
jaku kamosk ? aj to som spominala,ze cez znamich sa s nim nemam ako zoznamit
uz som to tu pisal,posli svoju kamosku za jeho kamosom na prieskum