Moj problém spočíva v tom, že mám na podnebí akoby také male vyvýšeninky , je to na podnebí pri zuboch nie tam dalej. Začalo sa to tým že som mala žabu na jazyku alebo ako sa to volá no , kd zmyszla spravilo s ami toto a rozčuluje ma to, že sa to stále rozširuje. Bola som u doktorky ona mi povedala že mam afty, lenže afty boli a tieto moje akoby zdurene vyvyšeninky ma neboilia a sú tvrdé.. doktorka mi dala nake kvapky na imunitu no vôbec to nepomohlo... šla som teda k zubárovi a ten mi takisto povedal, že to nie je nič vážne, že možno naky wirus ale ten mi nedal n to nič .. takže opäť som nepochodila. Sice ma to ukludnilo le nie na dlho pretože mi to v ústach strašne vadi a musim na to stale myslieť. Neviem či to ma aj niečo spoločne s tym že mavam každe rano strasne sucho v ustach ... a ešte k tomu ma začali štekliť dolne zuby alebo dasno dolne tak už neviem čo to ma znamenať a take iste guličky ako su pod jazykom slynne žlazy alebo čo to je mam aj pri dolnej a hornej pere a neviem ci to tam ma byt lebo nikdy pred tym som si usta tak nekontrolovala ako teraz a citim ich tam iba ked si stlacim tu oblast pod berov... mam s toho strašne stavy a neviem už k akemu doktorovi mam ist aby spravil aj nake vysetrenie alebo niečo .. aby toho nebolo malo sníval sa mi sen o starene ako nemusi to nič znamenať ae v snári to znamena chorobu, ktora moze sposobit aj smrt tak mam velike bobky :((( ak mate niekto s takymto niecim nejake skusenosti ozvite sa aleboprosim poradte na koho sa mam obratit ... nemienim cakat kym mi zacnu vypadavat zuby alebo co..
Problém v ústach velmi velmi prosim o radu
ZuZula:
Daj si urobit testy na sjogrenov syndrom ja som mala to iste, take iste priznaky a u mna sa potvrdil,teraz beriem lieky.
Zacalo to po dovolenke v Tunise.
Stale som mala sucho v ustach hlavne rano absolutne a tym dochadzalo k poraneniam dasien v predu nad zubami najviac z vnutornej strany.Lekar mi povedal ze je to zapricinene prave tou suchostou v ustach a jazyka.
Ahoj,
ja som mavala podobne problemy.
Obvykle to bolo spojene bud s imunitou - cize si kup nieco fakt silne na to, alebo to suviselo s traviacim traktom a v tom pripade urcite probiotika.
Nieco na imunitny system a probiotika ti urcite neublizia, takze aj keby to nepomohlo, ale ja si myslim ze hej, nic horsie sa ti z toho nestane.
+ ja by som si vyplachovala usta Corsodylom -tym silnejsim roztokom.
Drzim palce
Stačí poriadne vydezinfikovať ústa + zuby + ďasná. Najlepší dezinfekčno-hojivý prostriedok je MMS- mám to vyskúšané.
Pre info choď na www.emms.cz a pre skúsenosti choď na www.upramene.cz
parádne to fachčí. Bob
to predchádzajúce som nechtiac odoslal nedokončené, sorry.
Stačí poriadne vydezinfikovať ústa + zuby + ďasná. Najlepší dezingekčno-hojiv
ZuZulla
súvisí to s imunitou. Teda ak súú to také biele zdúreninky, ktoré sa dajú prasknúť prstom (sú len naliaté vodou). Pomáha na to viac druhov liekov, jedným z nich je Luivac. Inak takto sa prejavujú aj potravinové alergie.
zuzula
skus po slovensky aspon trochu pisat
ak naozaj pijes zhruba pohar vody za hodinu a mas bezfarebny moc,tak chod do lekarne a kup si gencianku,to je taka fialova voda co sa dava na afty,ale predtym by si mala ist este raz k zubarovi,mozno inemu