Problém v ústach velmi velmi prosim o radu

Príspevok v téme: Problém v ústach velmi velmi prosim o radu
ZuZulla

Moj problém spočíva v tom, že mám na podnebí akoby také male vyvýšeninky , je to na podnebí pri zuboch nie tam dalej. Začalo sa to tým že som mala žabu na jazyku alebo ako sa to volá no , kd zmyszla spravilo s ami toto a rozčuluje ma to, že sa to stále rozširuje. Bola som u doktorky ona mi povedala že mam afty, lenže afty boli a tieto moje akoby zdurene vyvyšeninky ma neboilia a sú tvrdé.. doktorka mi dala nake kvapky na imunitu no vôbec to nepomohlo... šla som teda k zubárovi a ten mi takisto povedal, že to nie je nič vážne, že možno naky wirus ale ten mi nedal n to nič .. takže opäť som nepochodila. Sice ma to ukludnilo le nie na dlho pretože mi to v ústach strašne vadi a musim na to stale myslieť. Neviem či to ma aj niečo spoločne s tym že mavam každe rano strasne sucho v ustach ... a ešte k tomu ma začali štekliť dolne zuby alebo dasno dolne tak už neviem čo to ma znamenať a take iste guličky ako su pod jazykom slynne žlazy alebo čo to je mam aj pri dolnej a hornej pere a neviem ci to tam ma byt lebo nikdy pred tym som si usta tak nekontrolovala ako teraz a citim ich tam iba ked si stlacim tu oblast pod berov... mam s toho strašne stavy a neviem už k akemu doktorovi mam ist aby spravil aj nake vysetrenie alebo niečo .. aby toho nebolo malo sníval sa mi sen o starene ako nemusi to nič znamenať ae v snári to znamena chorobu, ktora moze sposobit aj smrt tak mam velike bobky :((( ak mate niekto s takymto niecim nejake skusenosti ozvite sa aleboprosim poradte na koho sa mam obratit ... nemienim cakat kym mi zacnu vypadavat zuby alebo co..

sima18

zuzula cem sa at spytat co ti na to podnebie pomohlo? lebo prave sa to iste spravilo aj mne ..a mala som zapalene hrdlo teda zeby to bolo sposobene tou chorobou ..no nwm ...teda co ti pomohlo prosim? dakujem velmi pekne

Marhaba

ZuZula:
Daj si urobit testy na sjogrenov syndrom ja som mala to iste, take iste priznaky a u mna sa potvrdil,teraz beriem lieky.
Zacalo to po dovolenke v Tunise.

Stale som mala sucho v ustach hlavne rano absolutne a tym dochadzalo k poraneniam dasien v predu nad zubami najviac z vnutornej strany.Lekar mi povedal ze je to zapricinene prave tou suchostou v ustach a jazyka.

Adria55555

Ahoj,
ja som mavala podobne problemy.
Obvykle to bolo spojene bud s imunitou - cize si kup nieco fakt silne na to, alebo to suviselo s traviacim traktom a v tom pripade urcite probiotika.
Nieco na imunitny system a probiotika ti urcite neublizia, takze aj keby to nepomohlo, ale ja si myslim ze hej, nic horsie sa ti z toho nestane.
+ ja by som si vyplachovala usta Corsodylom -tym silnejsim roztokom.
Drzim palce

bob1

Stačí poriadne vydezinfikovať ústa + zuby + ďasná. Najlepší dezinfekčno-hojivý prostriedok je MMS- mám to vyskúšané.
Pre info choď na www.emms.cz a pre skúsenosti choď na www.upramene.cz

parádne to fachčí. Bob

to predchádzajúce som nechtiac odoslal nedokončené, sorry.

bublinkaa

ZuZulla
súvisí to s imunitou. Teda ak súú to také biele zdúreninky, ktoré sa dajú prasknúť prstom (sú len naliaté vodou). Pomáha na to viac druhov liekov, jedným z nich je Luivac. Inak takto sa prejavujú aj potravinové alergie.

karioll2

zuzula
skus po slovensky aspon trochu pisat
ak naozaj pijes zhruba pohar vody za hodinu a mas bezfarebny moc,tak chod do lekarne a kup si gencianku,to je taka fialova voda co sa dava na afty,ale predtym by si mala ist este raz k zubarovi,mozno inemu

joni_

ak to nie je liekmi, tak mozno znizena cinnost slinnych zliaz, len rozmyslam akemu doktorovi s tym, asi najskor obvodak, alebo neviem, krcny? prip. imunolog?